کد خبر: 3681144
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱

صیانت از کارکنان اوقاف باید در الویت کاری قرار گیرد

گروه اجتماعی: مدیرکل حراست سازمان اوقاف بر توجه هرچه بیشتر به معیشت کارکنان اوقاف تاکید کرد و افزود: صیانت از کارکنان اوقاف باید در الویت کاری قرار گیرد.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، پورقاسم  امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس اداره حراست اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، اظهار کرد: ساز و کار اصلی اداره حراست در اوقاف پیشگیری از وقایع است.

وی با بیان اینکه در حراست از بقاع متبرکه، اسناد موقوفات و صیانت از همکاران بصورت جدی عمل کنیم، افزود: فعالیت در حراست اوقاف شاید از گستردگی و تعداد برنامه بالایی برخوردار نباشد اما دارای اهمیت فراوانی است.

مدیرکل حراست سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: هر اندازه سطح آگاهی همکاران را بالا رود شاهد افزایش امنیت و  بهره وری می ‌شود.

پورقاسم بر توجه هرچه بیشتر به معیشت کارکنان اوقاف تاکید کرد و افزود: صیانت از کارکنان اوقاف باید در الویت کاری قرار گیرد.

captcha