کد خبر: 3685167
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲
دریکوند تاکیدکرد:

ضرورت بررسی علل دین‌گریزی جوانان

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان انجام کار پژوهشی در رابطه با بررسی علل دین‌گریزی در جوانان و دانش‌آموزان را ضروری دانست و گفت: باید عللی که در تضعیف باورهای دینی دانش‌آموزان موثر هستند شناسایی شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، امروز چهارشنبه، چهارم بهمن‌ماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی که در بیت نماینده ولی‌فقیه در لرستان برگزار شد، با بیان این‌که در بررسی علل تقویت باورهای دینی در دانش‌آموزان ابتدا باید از شخص دانش‌آموز یا جوان این علل پرسیده شود، اظهارکرد: فرهنگ عمومی یعنی آن جنبه از فرهنگ که مردم به آن عمل می‌کنند.
وی افزود: علاوه‌بر فرهنگ عمومی فرهنگ آرمانی نیز وجود دارد که شامل دسته‌ای از فرهنگ است که مردم به آن عمل نمی‌کنند.
دریکوند اضافه کرد: حضور هر فردی بدون داشتن مجوز در مدارس ممنوع است لذا برای اجرای هر برنامه‌ای در سطح مدارس باید مجوز صادر شود.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: تمام احزاب، تشکل‌ها، جناح‌ها و حزب‌ها در سایه‌سار انقلاب و زیر چتر ولایت هستند این در در حالی‌است که امروزه در جناح‌بندی‌های سیاسی به سراغ طایفه‌گرایی رفته‌ایم.
وی اضافه کرد: شکاف بین پدر و مادر و فرزندان باید با راهکارهای مناسب برطرف شود، کمااینکه نهادینه کردن باورهای دینی و مذهبی در نسل جوان باید با روش‌های منطقی و از مسیر درست تبیین شود.

captcha