کد خبر: 3685240
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶

8000 دانش‌آموز و دانشجوی تحت حمایت کمیته امداد مازندران

گروه اجتماعی: معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران گفت: 8 هزار و ۵۱۸ دانشجو و دانش‌آموز در مازندران تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، محمد کوچکی، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران با بیان اینکه یکی از رویکردهای این نهاد در تقویت بخش فرهنگی اجتماعی خانوارهای تحت حمایت است، گفت: 8 هزار و ۵۱۸ دانشجو و دانش‌آموز در مازندران تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند و از خدمات حمایتی و فرهنگی این نهاد بهره‌مند هستند.

وی با اشاره به اینکه خدمات حمایتی ارائه‌شده به دانش آموزان و دانشجویان شامل شهریه دانشجویی، کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دولتی،روزانه و طلاب علوم دینی، هزینه ایاب و ذهاب، کمک هزینه تقویت بنیه تحصیلی بوده است،افزود: خدمات فرهنگی مانند اردوهای آموزشی، تربیتی و زیارتی، ارائه بسته‌های فرهنگی، آموزش‌های دینی و اعتقادی برای آنها اجرا می‌شود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران با بیان ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی فردی و گروهی به مددجویان گفت: ۱۰ هزار و ۸۸۵ نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد در استان  از خدمات مشاوره و راهنمای فردی و گروهی در ۹ماهه امسال بهره‌مند شدند.
وی با اشاره به اینکه خدمات مشاوره و راهنمایی در 8 هزار و ۶۵۳جلسه برای مددجویان در ۹ماهه سال جاری برگزار شد، ادامه داد: افراد بهره‌مند شده از این خدمات زنان سرپرست خانوار، جوانان در آستانه ازدواج، دانشجویان و دانش آموزان ، سالمندان، نوعروسان و افراد بازمانده از تحصیل بوده‌اند.
کوچکی بابیان اینکه در ۹ ماهه امسال مشاوره و راهنمایی گروهی برای۵۶۸ نفر از دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت این نهاد برگزار شد، گفت: موضوعات مشاوره و راهنمایی گروهی، با موضوعات مهارت زندگی، مهارت ارتباط مؤثر، افزایش اعتماد به‌ نفس، پیشرفت تحصیلی، برنامه‌ریزی برای کنکور و آسیب‌های اجتماعی مانند ماهواره، فضای مجازی، اعتیاد، ازدواج و شیوه های درست انتخاب همسر بوده است.

8000 دانش‌آموز و دانشجوی تحت حمایت کمیته امداد مازندران

captcha