کد خبر: 3687154
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴

بررسی بیش از ۱۰ هزار پرونده ثبت شرکت و تعاونی در خراسان شمالی

گروه اجتماعی: مدیرکل ثبت اسنادو املاک خراسان شمالی گفت: طی سال جاری بیش از ۱۰ هزار پرونده ثبت شرکت و تعاونی در استان بررسی شده است.

  به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، علی اصغر اسدی مدیرکل ثبت اسنادو املاک استان در نشست خبری اظهارکرد: از ابتدای سال جاری در سطح استان ۲۱ سند تک برگی یا همان کاداستر صادر و به متقاضیان تحویل شده که این شاخص در سال گذشته ۲۰ هزار سند بود.

وی با تاکید بر اهمیت صدور سند کاداستر برای همه اراضی و واحدهای مسکونی و تجاری، افزود : براساس آیین نامه قانون حدنگار از سال ۹۳ به بعد باید همه منابع برای ایجاد زیرساخت های طرح کاداستر هزینه شود اما این مهم در لایحه بودجه سال جاری و سال آینده حذف شده است که عملا با این وضعیت صدور و ایجاد زیرساخت های کاداستر با محدودیت مواجه می شود.
اسدی با بیان اینکه باید برای تهیه کاداستر در همه بخش ها اعتبارات لازم منظور شود اما با مصوبه مجلس شورای اسلامی این طرح بر زمین می ماند، افزود: در لایحه بودجه سال جاری و‌آینده مقرر بود حق الثبت این سازمان به حساب درآمدهای هلال احمر واریز شود اما الان هزینه های املاک نیز در قالب ۴۰ درصد باید به حساب هلال احمر واریز شود.
اسدی عنوان کرد: مقرر بود در یک بازه زمانی پنج ساله اسناد دفترچه ای به سند تک برگی کاداستر تبدیل شود که با حذف اعتبارات این بخش در لایحه بودجه از سوی مجلس شورای اسلامی این مهم امکان پذیر نیست.
وی با اشاره به اینکه در سطح استان دو میلیون و ۴۰۰ هکتار از اراضی از محل کاداستر پیمایش شده، یادآورشد: در بانک اطلاعاتی کاداستر امسال پنج هزار و‌۷۴۷ هکتار به ثبت رسیده اما سال گذشته این مهم دو هزار و ۱۵۰ هکتار بود.
اسدی خاطرنشان کرد: بیش از دو هزار و ۴۰۰ جلد سند در دفاتر املاک وجود دارد که باید اطلاعات آنان به ثبت برسد.
وی با اشاره به صدور ۸۷۰ جلد سند برای دستگاه های دولتی، افزود: با توجه به رشد ۱۳ درصدی صدور سند اما هنوز هم برخی از دستگاه ها برای دریافت سند اقدام نکرده اند.

captcha