کد خبر: 3687958
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۳

نواختن زنگ انقلاب در مدارس چهارمحال و بختیاری

نواختن زنگ انقلاب در مدارس چهارمحال و بختیاری گروه فرهنگی: زنگ انقلاب در سی و نهمین سالروز ورود امام خمینی به کشور هم‌زمان با سراسر کشور در مدارس چهارمحال و بختیاری نواخته شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اقبال عباسی، استاندار چهارمحال و بختیاری صبح امروز 14 بهمن‌ماه در آیین نواختن زنگ انقلاب که در دبیرستان دخترانه شهید باهنر شهرکرد برگزار شد گفت: این انقلاب به رهبری امام و باهمت ملت غیور ایران، سی و نهمین سال پیروزی را سپری می‌کند.
استاندارد چهارمحال و بختیاری افزود: کلاس درس مقدس‌ترین و مهم‌ترین مکان تعلیم و تربیت است، ما باید باسواد واقعی شویم و به علم دنیا مسلط شده و این مهم از همین کلاس‌های درس آغاز می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: تسلط کامل به علم و زبان فنّاوری روز دنیا برای هر فرد باسوادی ضروری است و لازم است دانش‌آموزان در کنار تحصیل، تلاش و کار مضاعف داشته باشند.
عباسی با اشاره به رشد میزان سوادآموزی در استان از 35 درصد به 80 درصد طی 40 سال گذشته، گفت: در صورت نبود علم به‌روز نمی‌توان در دنیا رقابت کرد و این استکبار جهانی است که برای اعمال استبداد خویش در کشورهای دارای منابع به جماعتی استحمار گونه نیاز دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه فرد بی‌سواد، ناتوان، ناآگاه، نیازمند و گرفتار؛ توان مبارزه با استکبار را نخواهد داشت، تأکید کرد: لازمه موفقیت در هر زمینه‌ای، دانش و تلاش است.

captcha