کد خبر: 3688091
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۱

مراسم اختتامیه اولین جشنواره تئاتر قرآنی استان مرکزی برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر بخش تئاتر هفته قرآن و عترت استان مرکزی از برگزاری مراسم اختتامیه به همراه تجلیل از آثار و هنرمندان برتر این جشنواره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مراسم اختتامیه اولین جشنواره تئاتر از سری برنامه‌های هفته قرآن و عترت استان مرکزی امروز، 17 بهمن در فرهنگسرای آیینه برگزار می‌شود.
شهرا سلطانی، دبیر بخش تئاتر هفته قرآن و عترت استان مرکزی با اشاره به بازبینی 25 اثر خیابانی و صحنه‌ای گفت: 8 اثر به بخش اجرای عمومی جشنواره راه پیدا کردند که به مناسب دهه فجر در شهرستان‌های اراک، تفرش و کمیجان روی صحنه رفتند، امروز، 17 بهمن ماه نیز آخرین روز اجرای آثار در فرهنگسرای آئینه است.  
وی تصریح کرد: مراسم اختتامیه به همراه تجلیل از آثار و هنرمندان برتر اولین جشنواره تئاتر قرآنی استان، امروز ساعت 16 در فرهنگسرای آئینه اراک برگزار می‌شود.

captcha