کد خبر: 3690123
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶
مدیرکل صدا و سیمای خوزستان خبر داد:

انعکاس حضور باشکوه خوزستانی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن

کانون خبرنگاران نبأ: مدير كل صدا و سیمای خوزستان گفت: شبکه استانی صداوسیمای مرکز خوزستان با تهیه دو ویژه برنامه جشن پیروزی و حماسه حضور به‌مناسبت سالروز پيروزي انقلاب اسلامي، بصورت زنده و مستقیم حضور گسترده مردم خونگرم و ولايتمدار خوزستان را در راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن پوشش می‌دهد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ مسلم رحيمي، مديركل صدا و سیمای خوزستان گفت: شبکه استانی صداوسیمای مرکز خوزستان با تهیه دو ویژه برنامه جشن پیروزی و حماسه حضور به مناسبت سالروز پيروزي انقلاب اسلامي، به صورت زنده و مستقیم حضور گسترده مردم خونگرم و ولايت‌مدار خوزستان را در راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن پوشش می‌دهد.
وی افزود: برنامه جشن پیروزی به تهيه كنندگي محمود رضا ستايش صبح روز ۲۲بهمن از رادیو خوزستان با دو زبان فارسي وعربي و با بخش‌های مختلف از جمله ارتباط با خبرنگاران آزاد در مراکز استان‌ها، گفتگو با کارشناسان در خصوص بررسی ابعاد مهم انقلاب بویژه موضوع ۴۰سالگی انقلاب اسلامی، دعوت از همشهريان بخصوص دانش آموزان و دانشجويان جهت ارسال عكس، همراه با پرچم وسوژه‌هاي ناب با در نظر گرفتن جوايز نفيس و بخش‌های دیگرمی کوشد تا حضور باشکوه مردم استان را در راهپیمایی ۲۲بهمن انعکاس دهد.
مديركل مركز خوزستان گفت: معاونت سيماي مركز با ویژه برنامه حماسه حضور از ساعت ۷صبح با دو زبان فارسي وعربي همراه با حضور مردم ، شکوه حضور در حماسه ۲۲ بهمن را بصورت زنده ومستقیم  پوشش تصویری می‌دهد.
وي اظهار کرد: حماسه حضور به تهیه کنندگی احمد غفاری، با آیتم‌های سرود – وله – گزارش زنده – کارشناس- خواننده زنده – ارتباط با فرمانداران و پخش زنده راهپيمايي شهر اهواز و چهار شهرستان ديگر استان به پوشش تصویری این رویداد ملی از سیمای شبكه خوزستان خواهد پرداخت.
مدير كل صدا و سیمای خوزستان افزود: ويژه برنامه شب‌هاي پيروزي با دو زبان فارسي وعربي به تهيه كنندگي سيد مهدي فاخر از روز ۲۱بهمن با آيتم هاي شاد ومتنوع به شكوه وحضور در راهپيمايي يوم الله ۲۲بهمن مي پردازد.
مسلم رحيمي به ويژه برنامه‌هاي خبر مرکز اشاره كرد و گفت: معاونت اطلاعات و اخبار مركز خوزستان  نیز با اعزام ١٢گروه خبري در اهواز و ٤٢گروه خبري در شهرستان‌ها و يک گروه خبري هلي‌شات و يك گروه خبري بالگرد در اهواز جلوه‌هاي ويژه، ورزشكاران، كودكان، سالمندان و حضور اقشار مختلف مردم را در  مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن  به ثبت لحظات خواهند  پرداخت.
رحيمي افزود: براي اولين بار از ۵۰  دانش آموز به عنوان خبرنگار آزاد كه با تلفن همراه خود هم جلوه هاي ويژه را را پوشش مي دهند هم پلاتو می‌گویند استفاده مي شود.

 مسلم رحيمي در ادامه بیان کرد: فضای مجازی مرکز هم در روز۲۲ بهمن با بارگذاری اینفوگرافی سخنان بزرگان در رابطه با انقلاب اسلامی، تقویم روز، عکس نوشته از دوران انقلاب در منطقه، سرودهای انقلابی، بسته های نمایشی، انعکاس اخبار راهپيمايي و استفاده از تصاويري كه توسط ۵۰ نفر دانش اموز كه به عنوان خبرنگار آزاد معرفي شده اند با مخاطبان فضای مجازی همراه خواهد بود.
مديركل مركز خوزستان افزود: برای انعکاس مستقیم راهپیمایی مردم فهیم و آگاه شهرستان‌هاي استان خوزستان در این روز باشکوه، تمهیدات لازم در نظر گرفته شده است و به همین منظور در روز ۲۲ بهمن برنامه های «جشن انقلاب» و «جشن پیروزی» شهرستان‌هاي استان به طور مستقیم از واحدهای سیما و صدای مرکز خوزستان  پخش می شود.
حسین عبدالعزیزی
captcha