کد خبر: 3690440
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲

تبیین دستاورد‌‌های انقلاب سلامی در زندان فردوس

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول فرهنگی زندان شهرستان فردوس با اشاره به برخی از دستاورد‌‌های انقلاب اسلامی ایران، یاد و خاطره امام راحل را گرامی داشت و گفت: انقلاب اسلامی ایران را باید معجزه قرن بنامیم چراکه این انقلاب، طاغوت زمان را از کشور بیرون راند و حکومت قرآن را پایه‌گذاری کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام‌ محمد دهقان، مسئول فرهنگی زندان شهرستان فردوس، 21 بهمن‌ماه در مراسم جشن انقلاب که در نمازخانه این زندان برگزار شد، با اشاره به برخی از دستاورد‌‌های انقلاب اسلامی ایران، یاد و خاطره امام راحل را گرامی داشت و گفت: انقلاب اسلامی ایران را باید معجزه قرن بنامیم چراکه این انقلاب، طاغوت زمان را از کشور بیرون راند و حکومت قرآن را پایه‌گذاری کرد و همه ما باید در مقابل زحمات امام راحل و شهدای انقلاب قدردان باشیم.

وی با اشاره به اجرای سرود «صبح شعر انقلاب» توسط زندانیان در وصف مقام معظم رهبری، بیان کرد: هنر می‌تواند نقش بسیار مؤثری در معنویت، ترویج مفاهیم دینی و انقلابی داشته باشد که در این میان قالب شعر آثار و برکات فراوانی دارد.

مسئول فرهنگی زندان شهرستان فردوس در بیان علت و رمز پیروزی انقلاب، افزود: امام(ره) بر خلاف شاه به شرق و غرب اعتماد و تکیه نکرد و با اعتماد و توکل به خدا و همراهی ملت ایران، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند. کسی که به خدا اعتماد کند گمراه، ذلیل، ملول و مختل نمی‌شود.

همچنین علیرضا دهقانی، رئیس زندان شهرستان فردوس در این مراسم گفت: انقلاب اسلامی به فرهنگ اهل بیت(ع) گره خورده است و از رهگذر شعر و ادبیات می‌توان به انتقال مفاهیم انقلابی کمک کرد.

وی نیز در پایان عنوان کرد: این انقلاب به سادگی به دست نیامد و حاصل مجاهدت امام امت، علمای بزرگوار و نیز خون شهدای ماست.

حسن دهقان

captcha