کد خبر: 3691272
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷

نشست معاون آموزش و پرورش مازندران با مدیر عامل اتحادیه قرآنی استان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی- از برگزاری نشست معاون آموزش و پرورش مازندران با مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآن و عترت مازندران عصر چهرشنبه دوم اسفندماه در دفتر این اتحادیه برگزار می‌شود.

بهروز کریم نژاد در گفت‌‌وگو با ایکنا از مازندران، گفت: عصر چهارشنبه دوم اسفند ماه نشست قرآنی، معاون آموزش و پرورش مازندران با مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآن و عترت مازندران در دفتر اتحادیه موسسات قرآنی استان برگزار می‌شود.
وی افزود: در این نشست، وضعیت پیش دبستانی‌ها در حوزه فعالیت‌های قرآنی و چگونگی اجرای مصوبات مجمع عمومی اتحادیه قرآنی استان مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.
کریم‌نژاد تصریح کرد: همچنین قرار است در این نشست که قربان زاده معاون مشارکت‌ها مردمی و مدارس غیر انتفاعی استان حضور دارند، جهت سرکشی و بازدید از موسسات و تشکل‌های قرآنی شهرستان‌ها برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام

captcha