کد خبر: 3695191
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی خبر داد:

نهبندان، در صدر ثبت‌نام کنندگان در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی- مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی گفت: نهبندان با احتساب جمعیت بیشترین ثبت‌نام کننده را در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن داشته است.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام منصور هاشمی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی، امروز8 اسفند، در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: اداره اوقاف سه مأموریت در حوزه بقاع متبرکه، موقوفات و قرآن دارد که خراسان‌جنوبی در این سه زمینه همواره در جایگاه برتر قرار داشته است.

وی بیان کرد: امسال با توجه به ثبت نام 6700 نفر در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن‌کریم با توجه به جمعیت، خراسان جنوبی رتبه اول را در بین سایر استان‌ها کسب کرده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی ادامه داد: همکاری اوقاف و فرهنگ و ارشاد در برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن‌کریم موجب شد تا یک گام به سمت فاصله گرفتن از فعالیت‌های جزیره‌ای در حوزه قرآن برداریم که بسیار مطلوب است.

هاشمی اظهار کرد: در خراسان‌جنوبی نیز با احتساب جمعیت نهبندان بیشترین ثبت نام کننده را در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن داشته است.

وی افزود: بدون احتساب جمعیت بیرجند با 2۴۰۰ نفر، طبس با ۸۹۳ نفر و قائنات با ۷۵۷ نفر بیشترین ثبت‌نام کننده در آزمون را داشته است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی تصریح کرد: بر اساس نوع قرآن‌آموزان 4۷۰۳ نفر از طریق مؤسسات قرآنی و 1056 نفر از طریق  بقاع متبرکه در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند.

هاشمی همچنین با اشاره به ثبت‌نام در چهل و یکمین آزمون قران اوقاف، خاطرنشان کرد: مرحله شهرستانی این آزمون در اردیبهشت و خرداد ۹۷ و مرحله استانی آن در مرداد و شهریور برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: از تمام مسؤولان استان نیز دعوت صورت گرفته در این مسابقات قرآنی شرکت کنند، که امیدواریم مسؤولان برای مسابقات قرآنی وقت بگذارند و با حضور در این جلسه قرآنی سبب دلگرمی و تشویق جوانان و نوجوانان شوند.

انتهای پیام

captcha