کد خبر: 3695278
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵

برگزاری 6 نشست علمی تخصصی در هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب کردستان

گروه فرهنگی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از برگزاری شش نشست تخصصی با موضوعات مختلف علمی هم زمان با برپایی هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی در سنندج خبر داد.

به گزارش ایکنا از کردستان، جلال قلعه‌شاخانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان امروز، هشتم اسفندماه در دیدار با اعضای هیأت علمی هفتمین نمایشگاه کتاب استانی اظهار کرد: هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب با حضور ناشران کشور و اقلیم کردستان عراق همزمان با ١٣ تا ١٨ اسفندماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی سنندج دایر می‌شود.
وی با اشاره به فعالیت کمیته علمی این دوره از نمایشگاه افزود: برگزاری ٦ نشست تخصصی با موضوعات مختلف توسط کمیته علمی این نمایشگاه پیش‌بینی شده است که در طول برگزاری هفتمین نمایشگاه کتاب کردستان برگزار می‌شود.
قلعه‌شاخانی عنوان کرد: از پست وبلندِ ترجمه در کردستان، جایگاه ادب کُردی در ادب ایرانی، کتاب؛ کودک و نوجوان؛ زبان کُردی، نشر استانی٬ چالش‌ها و راهکارها، تاریخ٬ تاریخ‌نگاری و تصحیح متون در کردستان و نقش رسانه در ترویج کتاب و کتابخوانی موضوع نشست‌های علمی این دوره از نمایشگاه کتاب کردستان است.
وی یکی از وظایف اصلی متولیان، مسئولان و دست‌اندرکاران فراهم کردن بسترهای لازم برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه عنوان کرد و بر تلاش و جدیت هر چه بیشتر در این زمینه تأکید کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، یادآور شد: تلاش شده است این دوره از نمایشگاه کتاب استانی دربردارنده تازه‌های نشر و جوابگوی نیاز مخاطبان باشد و فرصت مناسبی را برای فعالان و دوستداران کتاب و کتابخوانی فراهم کند.
انتهای پیام

captcha