به گزارش
ایکنا؛ اولین سنگ بنای تربیت دینی فرزند آشنایی با تعالیم قرآن کریم است چنانکه امام علی(ع) در این رابطه فرموده است: «از جمله حقوق فرزند بر پدر و مادر این است که نامی نیکو بر او بنهد و بهخوبی تربیتش کند و قرآن را به او بیاموزند».
اما راه بهشت از تربیت صحیح خانوادگی میگذرد؛ بهشتیان میگویند ما با همسرمان و بچههایمان همانگونه که خداوند فرمود: «قُوا أَنْفُسَکُمْ وَ أَهْلیکُمْ ناراً» با شفقت زندگی میکردیم و به این آیه عمل میکردیم.
درباره حضرت صدیقه کبرا (س) آمده است که شبهای قدر به صورت بچهها آب میپاشید تا خوابشان نبرد و آنها نیز شب قدر را به عبادت بگذرانند. ما مسئول تربیت بچههایمان هستیم، خداوند فرمود: «قُوا أَنْفُسَکُمْ» ما هم باید سعی کنیم خودمان را حفظ کنیم «وَ أَهْلیکُمْ ناراً» و هم سعی کنیم بچههایمان را خوب تربیت کنیم.
جامعه را خانواده میسازد، هیچ دانشگاهی به اندازه دانشگاه هفت سالهٴ پدر و مادر نیست، چون عاطفه و محبت، سفارشی نیست که دوست یکدیگر باشید و با هم مهربان باشید! اینها با سفارش حل نمیشود. بهشت از راه خانواده تأمین میشود. تا جایی که طبق فرموده قرآن کریم، برخی از بهشتیها از دیگر بهشتیان سؤال کردند از چه راه وارد بهشت شدید؟ گفتند از راه خانواده صحیح؛ با شفقت در خانه زندگی میکردیم،
خدا به ما فرمود: اعضای خانواده ات را مثل خودت از آتش حفظ بکن و ما هم این کار را کردیم، با شفقت مواظب رفتار و کردار فرزندان و خانواده خود بودیم و با شفقت مواظب دوستان بچههایمان بودیم. در نتیجه راه بهشت از تربیت صحیح خانواده میگذرد.
انتهای پیام/