کد خبر: 3695824
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵
جوانمرد:

آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن در زرندیه برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی- رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زرندیه گفت: آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن در شهرستان زرندیه با حضور 131 قرآن آموز برگزار شد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم همزمان با سراسر کشور، امروز پنجشنبه10 اسفندماه، در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زرندیه برگزار شد.
به گفته احمد جوانمرد رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زرندیه و مدیر حوزه آزمون تعداد 131 قرآن آموز در سطوح مختلف و در رشته‌های حفظ، مفاهیم و... در این آزمون شرکت کردند.
جوانمرد افزود: 39 نفر در حفظ 10جزء اول قرآن، 18 نفر در حفظ 15 جزء اول قرآن، 22 نفر در حفظ5جزء اول قرآن، 15 نفر در حفظ3جزء اول قرآن، 10 نفردر حفظ2 جزء اول قرآن، 5 نفر در حفظ کل قرآن و مابقی در رشته‌های حفظ جزء 30 قرآن، جزء اول قرآن، جزء 30 و اول قرآن، سوره‌های منتخب واقعه و ملک، ترجمه ومفاهیم قرآن و ترجمه و مفاهیم صحیفه سجادیه در این دوره از آزمون شرکت کردند.
جوانمرد ظرفیت قرآنی شهرستان زرندیه را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و هماهنگی و تعامل نهادهای مختلف در برگزاری برنامه‌های قرآنی بویژه این آزمون را عالی توصیف کرد.
وی با اشاره به همکاری سازمان اوقاف و امورخیریه و دیگر نهادها و موسسات در برگزاری این آزمون، پیشرفت در فضای قرآنی را نیازمند همدلی، وفاق و عزم ملی دانست./انتهای پیام

captcha