کد خبر: 3700180
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶
کرمی:

مرمت موقوفه قرآنی زرندیه 70 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی- رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرندیه گفت: ساختمان وقفی حاج محمد هانی، واقف قرآنی زرندیه به دلیل قدیمی بودن نیاز به مرمت دارد و این مرمت70میلیون تومان اعتبار می‌خواهد که امیدواریم خیرین در این زمینه کمک کنند.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حاج محمد هانی، واقف قرآنی شهرستان زرندیه، ساختمانی قدیمی به مساحت 100متر مربع جهت برگزاری دوره‌های فرهنگی قرآنی وقف کرده است.
حجت‌الاسلام حمید کرمی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زرندیه، در این باره گفت: حاج محمد هانی، واقف قرآنی زرندیه ساختمان قدیمی به مساحت 100 متر مربع را با نیت برگزاری دوره‌های فرهنگی قرآنی در روستای الویر از توابع شهرستان زرندیه وقف کرده است. این موقوفه به دلیل قدیمی بودن نیاز به مرمت دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به قدیمی بودن ساختمان، این ملک در اختیار کسی نیست، برای مرمت آن به 70میلیون تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم خیرین در این راستا ما را یاری کنند. اگر خیرین ورود پیدا کنند مرمت و تجهیز این ساختمان در سال 97 آغاز می‌شود./انتهای پیام

captcha