کد خبر: 3702667
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲
قبادی خبر داد:

مزیت‌سازی برای دارندگان نشان «با افتخار ساخت ایران»

گروه جامعه ــ دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با اشاره به اعطای نشان با افتخار ساخت ایران به تولید کنندگان حوزه پوشاک، از مزیت سازی برای دارندگان این نشان در سال جاری خبر داد.

سه شنبه/ مزیت سازی برای دارندگان نشان «با افتخار ساخت ایران»/ 95 درصد ویترین مانتوهای تهران ایرانی است

حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفت‌و‌گو با ایکنا؛ حوزه مد و لباس را از جمله حوزه‌های موفق در زمینه تحقق شعار سال گذشته یعنی «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» و از جمله مهم‌ترین حوزه‌های مرتبط با شعار سال 97 یعنی حمایت از کالای ایرانی دانست و گفت: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که در سال 97 توسعه پیدا خواهد کرد طرح «با افتخار ساخت ایران» است که در سال گذشته با مشارکت اتحادیه‌های پوشاک تهران و تعدادی از استان‌ها اجرای آن آغاز شد. در این طرح نشان با افتخار ساخت ایران به تولید کنندگان محصولات برتر ایرانی در حوزه مد و لباس اعطا می‌شود. در سال گذشته شاهد این بودیم که وزرای صنعت، معدن و تجارت و فرهنگ و ارشاد اسلامی از این طرح به صورت عملی با حضور در مراکز لباس و مد ایرانی حمایت کردند.

مزیت سازی برای دارندگان نشان «با افتخار ساخت ایران»  

وی با تأکید بر اینکه تلاش داریم در سراسر کشور همه فروشگاه‌هایی که کالای ایرانی با کیفیت عرضه می‌کنند را وارد این طرح کنیم، گفت: در مرحله بعدی دست به مزیت‌سازی زده و افرادی که در این طرح مشارکت دارند از برخی از مزایا برخوردار می‌شوند.

قبادی به ارائه نشان شیما(شناسه یکپارچه مد و لباس ایرانی ـ اسلامی) نیز اشاره کرد و گفت: ارائه این نشان به طرح‌های ایرانی به صورت گسترده در سال گذشته انجام شد و شاهد رشد 100 درصدی در صدور نشان شیما بودیم. در سال جاری نیز صدور این نشان توسعه پیدا می‌کند و در نظر داریم بیش از 20 هزار نشان شیما صادر کنیم؛ این نشان به طرح‌ها و الگوهای ایرانی ـ اسلامی تعلق پیدا می‌کند و ما به دنبال این هستیم که کالاهایی که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود دارای نشان شیما باشند.

وی از استقبال خوب طراحان و تولید کنندگان از دریافت نشان شیما خبر داد و گفت: پیش بینی کرده‌ایم برای سال جاری تعداد کمیسیون‌‌‌های غیرمتمرکز را افزایش و همراهیمان را با طراحان و تولید کنندگان گسترش دهیم.

برندهای خارجی در کشور ساماندهی می‌شوند

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور یکی دیگر از اقداماتی که در سال 97 دنبال خواهد شد را ادامه ساماندهی برندهای خارجی در کشور اعلام کرد و گفت: با همکاری بسیار خوب وزارت صنعت، معدن و تجارت و قوه قضائیه شاهد سامان‌بخشی مجموعه‌های خارجی هستیم. به رغم همه مشکلات، کاستی‌ها، ممانعت‌ها، مخالفت‌ها و حتی سنگ‌اندازی‌هایی که از سوی برخی از این افراد و برندهای غیرقانوی در کشور رخ داد شاهد مشارکت خوب وزارت صنعت، اتحادیه‌های صنفی، انجمن‌های حوزه پوشاک و مد برای ساماندهی برندهای خارجی بوده‌ایم.

وی ادامه داد: گزارشی از وضعیت موجود برندها‌ و اشکالات موجود در قانون تهیه شده است که به همراه پیشنهادهایی در همین خصوص در اختیار وزارت صنعت قرار داده می‌شود. یکی از این پیشنهادها الحاق حوزه کیف، کفش و لوازم ورزشی به قوانین مربوط به برندهای خارجی است چرا که در حال حاضر این آیین نامه این شمول را ندارد و ما شاهد فعالیت غیر مجاز برندهای خارجی در حوزه کیف و کفش هستیم.

مزون داران برای دریافت مجوز اقدام کنند

قبادی افزود: در سال 97 ادامه ساماندهی مزون‌‌ها در دستور کار خواهد بود. برابر قانون تمامی فعالان این حوزه باید در چارچوب مقررات و ضوابط مجوزهای لازم را دریافت کنند که برای این کار باید به سایت iranmod.com مراجعه و درخواست خود را ارائه کنند تا مورد حمایت قانونی کارگروه قرار گیرند.

وی اظهار امیدواری کرد: با توسعه فعالیت مزون‌ها و قرار گرفتن در چارچوب‌ قانون شاهد مدسازی فعالانه آنها باشیم و افزود: در سال جاری طرح مد تهران با هدف مدسازی ایرانی ـ اسلامی دوبار در سال یک بار نیمه اول و یک بار در نیمه دوم برگزار می‌شود. این طرح به طور آزمایشی در جشنواره فجر اجرا شد و با برنامه‌ریزی خوب و پیشنهاد یک مفهوم مناسب دنبال خواهدشد.  

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با تأکید بر اینکه در برنامه مد تهران مفاهیم ما کاملاً ایرانی ـ اسلامی خواهد بود و مسیری را که دنبال می‌کنیم ترسیم مفاهیم اصیل در قالب مد و لباس است، گفت: در سایر حوزه‌هایی که پیش از این گروه‌های مربوط به آنها راه‌اندازی شده نیز اقدامات گسترده‌ای خواهیم داشت به خصوص در حوزه زیورآلات، کیف، کفش، چرم و پارچه برنامه‌های متعددی را اجرا خواهیم کرد.

امیدواری برای تولید انبوه زیورآلات ارائه شده در جشنواره مد و لباس فجر

وی به موفقیت بخش زیورآلات در جشنواره فجر اشاره و بیان کرد: بخش زیورآلات نشان داد ظرفیت بسیار گسترده‌ای است که به درستی کارگروه ساماندهی مد و لباس به عنوان یکی از ملحقات لباس مورد توجه قرار داده است و امیدواریم نمونه‌هایی که در جشنواره ارائه شد را بتوانیم در مسیر تولید انبوه قرار دهیم.

قبادی اعلام کرد: در بهار سال جاری جشنواره مد و رسانه نیز برگزار می‌شود. رسانه نقش بسیار مهمی در تحقق رسالت و مأموریت مد و لباس چه در شکل حرفه‌ا‌ی و ملی و چه در بخش بین‌المللی در معرفی فرهنگ‌ها در قالب مد بر عهده دارد که خوشبختانه شاهد مشارکت قابل توجه حوزه‌های مرتبط با رسانه در حوزه مد و لباس هستیم؛ امسال برای انسجام فعالیت‌ها و حرفه‌ای‌تر شدن و معرفی ظرفیت‌های موجود رسانه‌ها، این جشنواره را به صورت مستقل برگزار می‌کنیم.

پایان نامه‌های میان رشته‌ای در حوزه مد و لباس حمایت می‌شوند

توسعه فعالیت‌های دانشگاهی در حوزه‌های میان رشته‌ای از دیگر اقدامات مهم سال جاری کارگروه ساماندهی مد و لباس بود که قبادی در خصوص آن گفت: 450 موضوع پیش‌بینی شده که به دانشگاه‌ها اعلام می‌شود و پایان نامه‌هایی که در راستای پیشنهادی ما باشد مورد حمایت قرار می‌گیرد.

قبادی در پاسخ به این سؤال که اقدامات کارگروه ساماندهی مد و لباس چه قدر در تغییر نحوه پوشش جامعه مؤثر بوده است؟ گفت: پیش‌بینی ما تأثیرگذاری پنج درصدی در هر سال بود و جمع‌بندی من این است که تاکنون 40 درصد موفق و بر جامعه تأثیرگذار بوده‌ایم. به گزارش اتحادیه پوشاک بالغ بر 95 درصد ویترین‌های مرتبط با مانتو در تهران ایرانی است و این عدد بزرگی است اما 40 درصد طرح‌ها و الگوها ایرانی است و امیدوارم در سال 97 به نیمه راه برسیم.

انتهای پیام

captcha