محسن نجات، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان در گفت وگو با ایکنا، شعبه خراسانشمالی، اظهارکرد: از 25 اسفندماه سال گذشته تا 13 فروردین ماه سال جاری نیروهای امدادی هلال احمر به 105 حادثه در سطح جاده های استان اعزام شده اند.
وی ادامه داد: در این تعداد سوانح رانندگی در محورهای استان 464 نفر آسیب دیده و در نهایت 254 نفر نیز مصدوم و حدود 94 نفر به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
نجات با بیان اینکه نیروهای این سازمان در مجموع به 220 حادثه جاده ای، کوهستان و ترافیکی و هوایی اعزام شده اند، افزود: امسال در این حوادث بیش از یک هزار نفر از خدمات امدادی جمعیت هلال احمر برخوردار شدند.
وی عنوان کرد: در این مدت ۱۱۴ نفر از مسافران نوروزی توسط جمعیت هلال احمر به صورت اضطراری اسکان داده شده اند.
نجات با اشاره به بکار کیری ۸۸۶ نیروی توانمند وآموزش دیده امدادگر و نجاتگر در قالب ۳۷۰ تیم عملیاتی در ماموریت ها، خاطرنشان کرد: در حوادث ترافیکی ۱۰مورد عملیات رهاسازی انجام شد و 11 نفرنیز درعملیات کوهستان و امدادهوایی نجات یافتند.
انتهای پیام.