به گزارش ایکنا از کردستان، حجتالاسلام علیمحسن منتشلو، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه امروز، 19 فروردین ماه در دیدار با مسئولان مدارس دخترانه علوم و معارف اسلامی صدرا ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی موفقیت در سال جدید برای شکوفایی هرچه بیشتر این مدرسه اظهار کرد: مدارس صدرا امروزه با فراهم ساختن فراگیری علم بشری و معارف الهی توانسته قدم بسیار خوبی در جهت رفع نیاز های جامعه بردارد.
وی با تأکید بر حضور طلاب و روحانیون به صورت مستمر در مدارس صدرا و معلمان و مسئولان متدین و در این مدارس افزود: جوان امروزی در صورتی که از معارف دینی دور باشد انحراف وی به سمت خطرات و لغزشگاه ها افزایش می یابد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه بیان کرد: این مدارس با دارا بودن ظرفیت های معارفی کم نظیر در خود و داشتن برنامه ها و همچنین فوق برنامه های معارفی توانسته نیاز جوان امروزی را برآورده سازد.
وی در پایان یادآور شد: باید برای ارتقای سطح علمی دانش آموزان در بعد های مختلف تلاش کنیم تا بتوانیم جامعه ای فاضل و به دور از رذائل اخلاقی داشته باشیم و این کار جز با نهادینه ساختن معارف دینی در جوانان و نوجوانان محقق نخواهد شد.
انتهای پیام