کد خبر: 3704948
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴
نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی:

ولایت‌پذیری، پیام شهدا به جهانیان است

گروه معارف- نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی گفت: ولایتمداری و ولایت‌پذیری یکی از پیام‌های شهیدان بود و شهدا این پیام را به جهانیان رساندند.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام‌المسلمین غلامحسین نوفرستی، امروز22 فروردین، در مراسم تشییع شهید مدافع حرم مرتضی بصیری پور اظهار کرد: روحیه ولایتمداری امروز جریان داعش را که اهداف گسترده‌ای در سوریه و عراق داشت نابود کرده است؛ هرچند همچنان تفاله‌هایی از آن‌ها در سوریه و عراق هستند.
وی با بیان اینکه ملت ایران با روحیه شهادت‌طلبی هشت سال دفاع مقدس را با عزت واقعی سپری کرد، افزود: دفاع مقدس که سراسر جلوه ولایتمداری و ولایت‌پذیری است سند افتخاری برای انقلاب اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی بیان کرد: امروز جبهه مقاومت وسیع است و به تعبیر مقام معظم رهبری هر جریانی که در مقابل رژیم صهیونیستی و مستکبران بایستد بدون تعارف آن‌ها را همراهی و کمک می‌کنیم.
نوفرستی ادامه داد: عنصر اصلی شکست بزرگ داعش در سوریه و عراق ولایتمداری و ولایت‌پذیری بوده است.
وی اظهار کرد: باید ولایتمدار باشیم و نگاه ما به پیام ولایت و گفتمان ولایت و دستورات ولایت باشد چراکه بهره‌های این ولایتمداری را می‌بریم و اگر آموزه‌های دینی و فرمان ولایت را اطاعت کنیم به‌طور قطع استکبار جهانی مانند ۴۰ سال گذشته از جمهوری اسلامی سیلی می‌خورد.
وی با بیان اینکه باطل همواره شکست‌پذیر است و این وعده خداوند متعال است، افزود: استکبار جهانی برنامه‌ریزی کرده بود که تا سال ۲۰۲۵ کدخدای جهان باشد اما آن‌ها هر روز از مسلمانان سیلی می‌خورند.
قائم‌مقام نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با بیان اینکه حق همیشه زنده است و عزت از آن خدا و رسول خدا است و باید عزت خود را در اطاعت ولایت ببینیم، تصریح کرد: دل بستن به استکبار و لبخند زدن به مستکبران جهانی زمینه‌های امید دشمن برای رسیدن به اهداف خود فراهم می‌کند.
نوفرستی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با ولایتمداری مردم نابود می‌شود، اظهار کرد: لبخند زدن به استکبار جهانی مخالف خط ولایت است، متأسفانه برخی با نوع حرف زدن، تعامل و گفتمان خود به دشمنان امید می‌دهند.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها به تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و جنگ نرم هشدار دادند اما برخی‌ها این هشدارها را سطحی برداشت کردند و به همین دلیل نیز گاهی در جامعه سطحی رفتار می‌شود.
قائم‌مقام نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی یادآور شد: آن‌هایی که حرف از اجباری بودن حجاب می‌زنند اهداف دشمنان را پیاده می‌کنند، حجاب جزو دین است و خانواده‌ها را از آسیب نگه می‌دارد.

انتهای پیام

captcha