کد خبر: 3705098
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲

مصوبات موسسه نشر آثار امام برای حضور در نمایشگاه کتاب

گروه ادب ــ مصوبات حضور موسسه نشر و تنظیم آثار امام خمینی(ره/9 برای حضور در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در قالب برپایی دومین نشست هم‌اندیشی اعلام شد.

مصوبات موسسه نشر آثار امام برای حضور در نمایشگاه کتاب

به گزارش ایکنا؛ دومین نشست هم‌اندیشی برای حضور در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به کوشش موسسه نشر و تنظیم آثار امام خمینی(ره) برگزار شد. موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در سال 97 با 100 متر فضا در بخش عمومی، 50 متر فضا در بخش کودک و نوجوان و همچنین 50 متر فضا در بخش بین‌الملل در سی و یکمین دوره نمایشگاه کتاب تهران شرکت می‌کند.

دومین نشست هم‌اندیشی برای بررسی چگونگی حضور موسسه در نمایشگاه در معاونت فرهنگی، هنری و ارتباطات برگزار شد. در این نشست که با حضور معاونان و مدیران بخش‌های مختلف موسسه برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین علی کمساری بر لزوم همراهی همه معاونت‌ها و بخش‌های موسسه در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تاکید کرد.

همچنین در این نشست بر حضور یک کارشناس در امور پژوهشی برای شناسایی و ارتباط با نویسندگان و پژوهشگران تاکید شد. موضوعات ذیل از مصوبات این نشست بود؛ ایجاد یک میز با مسئولیت محتوایی توسط معاونت پژوهشی؛ انجام افکارسنجی در دو سطح خاص و عام؛ رونمایی از تازه‌های نشر در سرای اهل قلم؛ تهیه اهدایی برای میهمانان ویژه غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره).

در این نشست داستانی، سرپرست معاونت پژوهشی، عمرانی، مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات، قاسمی، مدیرکل فرهنگی، کی احمدی، مدیر اداری و پشتیبانی، بیگلری، مدیر موسسه چاپ و نشر عروج، سجاد اوغلی، مدیر فناوری اطلاعات، صفری، مدیر نمایشگاه، عبداللهی، نماینده معاونت بین‌الملل و مصباحی، مدیر پرتال امام خمینی شرکت داشتند.

 انتهای پیام

captcha