کد خبر: 3705364
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸

وداع با پیکر شهید مهدی لطفی نیاسر+تصاویر

کانون خبرنگاران نبأ ــ همزمان با سالروز شهادت پیشوای هفتم شیعیان، امام موسی بن جعفر(ع) مراسم وداع با پیکر شهید مهدی لطفی نیاسر در مسجد موسی بن جعفر(ع) پردیسان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در این مراسم که با حضور هیئت محبین اهلبیت(ع) برگزار شد، حجت الاسلام احمد پناهیان در سخنانی به چگونگی نابودی شجره خبیثه داعش اشاره کرد و گفت: در جنگ تحمیلی 60 کشور به سرکردگی آمریکا علیه کشورمان ایران متحد شدند، اما پس از هشت سال به نتیجه ای نرسیدند و مغلوب حماسه و ایمان پولادین رزمندگان و بسیجیان کشورمان شدند.
وی افزود: در جنگ جهان اسلام با داعش هم حدود 170 کشور از داعش پشتیبانی کردند و جهان استکبار با تمام توان وارد میدان شد، اما رهبر انقلاب همانند حضرت امام(ره) به فرماندهان جنگ فرمودند از دشمن نترسید که شما پیروز هستید، و این اتفاق رخ داد. علیرغم نظر خیلی از فرماندهان نظامی، جبهه جهان اسلام بر داعش آمریکایی پیروز شد.
حجت الاسلام پناهیان گفت: جوانان ما و همرزمان شهید مهدی لطفی راه این شهید و سایر شهدای جهان اسلام و مدافعان حریم اهلبیت(ع) را ادامه خواهند داد و ریشه اسراییل و آمریکا را از بنیان خواهند کند.

وی در پایان با اشاره به شهادت امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفر(ع) گفت: اگر مهدی لطفی ها بودند، حضرت موسی بن جعفر(ع) در زندان بنی عباس غریبانه و تک و تنها به شهادت نمی رسید.
در ادامه حجت الاسلام لطفی نیاسر، برادر شهید مهدی لطفی هم در سخنانی بصیرت، اطاعت محض از ولایت، و دشمن شناسی عمیق را از ویژگیهای شهید مهدی لطفی خواند، و گفت: جوانان ما به تأسی از شهید مهدی لطفی ها و تحت فرمان ولایت فقیه بزودی ریشه اسراییل و آمریکا را خواهند سوزاند.
پیکر شهید مهدی لطفی نیاسر روز پنجشنبه، 23 فروردین 97 از مسجد امام حسن عسکری(ع) به سمت حرم حضرت معصومه(س) و از آنجا به سمت گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) قم تشییع و تدفین شد.

حمید دوریشی

انتهای پیام

captcha