به گزارش
ایکنا از ایلام، شکرالله شیرخانی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات ایلام به مناسبت هفته کار و کارگر اظهار کرد: پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه به نام هفته کار و کارگر نامگذاری شده که ما نیز باید بتوانیم حق مطلب در این حوزه را با تمام وجود ادا کنیم و نباید فراموش کرد این مهم نیازمند نگاه کلان کشوری است.
وی با اشاره به اینکه شآن و کرامت انسانها باید متناسب با اثربخشی آنها در جامعه باشد، افزود: جامعه کارگری ما باید جامعهای قدرتمند از لحاظ فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی باشد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام با بیان اینکه رابطه کارگر و کارفرما نباید تقابلی بلکه باید رابطهای تعاملی باشد، تصریح کرد: صنعت نفت، مشکل اشتغال را در استان حل نمیکند.
شیرخانی با اشاره به اینکه 31 درصد افراد شاغل در میادین سروک و آذر، بومی و 69 درصد غیربومی هستند، ادامه داد: تولیدات نظام آموزشی ما بیاثر است در صورتی که باید انسانی با نگرش توسعهای و کارآفرینی تربیت کند.
وی با تاکید بر اینکه مرجع رسمی آمار بیکاری، مرکز آمار است، یادآور شد: نرخ بیکاری استان ایلام در سال 95 میزان 11.6 درصد بود که در پاییز گذشته تک رقمی شده و به 9.6 درصد رسید.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام با بیان اینکه سهم استان ایلام در سال گذشته در حوزه اشتغالزایی 9 هزار و 800 نفر بود، اظهار کرد: در جریان سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان ایلام 740 میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات روستایی و فراگیر در نظر گرفته شد.
شیرخانی در ادامه با اشاره به اینکه اربعین سهمی در اشتغال استان نداشته و باید از این فرصت استفاده کرد، گفت: کشتارگاه صنعتی دام ایلام غیرفعال شده و به نظرم با این روال در نهایت به تعطیلی کشیده خواهد شد چون کسی که مسئولیت آنرا قبول کرده این کاره نیست و باید برای آن فکری کرد
انتهای پیام