کد خبر: 3710879
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۰

شوراها نماد عینی مردم سالاری و برآمده از متن مردم هستند

گروه اجتماعی ـ استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شوراها در واقع نماد عینی مردم سالاری هستند که برآمده از متن مردم بوده و باید صادقانه در راه تعالی شهر و روستاها بکوشند.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 10 اردیبهشت‌ماه در همایش سراسری شوراهای اسلامی استان در گچساران، اظهار کرد: شوراها بستری مناسب میان مردم و مسئولان برای بیان مشکلات و مطالبه به حق آنها هستند.
وی افزود: توجه به روستاها، مدیریت شهری و ایجاد فضاهای مطلوب با ساختاری درست و توجه ویژه به مبلمان شهری، از اولویت‌های مهم دولت است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نسبت به تعامل و همدلی بین شوراها و مدیران تاکید کرد و ادامه داد: هم اندیشی، همکاری و تعامل بین دولت مردان و اعضای شوراهای اسلامی می‌تواند منجر به توسعه همه جانبه شود.
احمدی با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا بازوان توانمند، مقتدر و متخصص برای مدیریت شهرها و روستاها هستند، اضافه کرد: شوراها در واقع نماد عینی مردم سالاری هستند که برآمده از متن مردم بوده و باید صادقانه در راه تعالی شهر و روستاها بکوشند.
وی از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست در چارچوب قانون هم در مرکز استان و هم شهرستان‌ها نهایت همکاری، تعامل و همفکری با شوراها را داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن تاکید بر اینکه باید توسعه عمرانی و توجه به مبلمان شهری در صدر مدیریتی شوراهای اسلامی قرار گیرد، یادآور شد: شوراهای اسلامی می‌توانند با فراهم کردن بستر خدمت، عاملی مهم برای ارتقای سطح فرهنگی، اقتصادی، ساختار شهری و روستاها باشند.
انتهای پیام

captcha