کد خبر: 3711697
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۸

یادواره سرداران و شهدای سنگرسازان بی سنگر در تبریز برگزار می‌شود

گروه اجتماعی- رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: یادواره سرداران و شهدای سنگرسازان بی سنگر تیپ پشتیبانی و مهندسی جنگ 57 فجر جهادسازندگی در تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، اکبرفتحی، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، امروز در نشست ستاد برگزاری یادوراه، گفت: یادواره سرداران و شهدای سنگرسازان بی سنگر تیپ پشتیبانی و مهندسی جنگ 57 فجر جهادسازندگی روز سه شنبه هیجدهم اردیبهشت ماه در محل مسجد طوبی تبریز برگزار می‌شود.

یادواره سرداران و شهدای سنگرسازان بی سنگر در تبریز برگزار می‌شود

وی، هدف از برگزاری این یادواره را ارج نهادن به حماسه آفرینی‌های رزمندگان جهادسازندگی آذربایجان‌شرقی در دوران 8 سال دفاع مقدس عنوان و اضافه کرد: باید تلاش کنیم با تبعیت از شعار سال و پیام مقام معظم رهبری با وحدت و تلاش مضاعف، دولت تدبیر و امید را در رسیدن به آرمان های انقلاب کمک کنیم.

فتحی، با بیان اینکه شهدا مظهر عزت و افتخار جامعه اسلامی ما هستند و بر این اساس همه ما باید ادامه دهنده راه این عزیزان در راستای حفظ کیان و دستاوردهای گرانقدر انقلاب اسلامی ایران باشیم، افزود: با تمام امکانات موجود و نیروهای سازمانی در برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم یادواره شهداء عزیز سنگرسازان بی سنگر باید بسیج شویم چرا که هر چه داریم از برکت خون شهداء است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه با عنایت به شعار و عنوان سال جدید توسط مقام معظم رهبری، حمایت از کالای ایرانی از شروط اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی و سند تدبیر توسعه در بخش کشاورزی به حساب می آید لذا جهادگران مثل گذشته با یکپارچگی و وحدت ملی وارد صحنه خواهند شد، اضافه کرد: شهدای جهادگر و سنگرسازان بی سنگر در دوران دفاع مقدس با کمترین امکانات و تنها با توکل به خدا و همت و تلاشی بی پایان در برابر اشغالگران بعثی ایستادند و اکنون نیز همه ما باید تمام توان خود را برای تحقق آرمان‌های شهدا در سنگر اقتصادی بکار بندیم و به جرات مي توان گفت که توفيق بسياري ازعمليات ها، مرهون تلاش عاشقانه جهادگران بوده و نقش نيروهاي مهندسي جهاد در حفظ پيروزي هاي رزمندگان اسلام در آن سالها غير قابل توصيف است.

وی ادامه داد: بديهي است بزرگداشت فداکاري هاي دليرمردان جهادگر آذربايجان شرقي در سال‌هاي جبهه وخون، بهانه اي براي مرور مجدد چهره‌هاي هميشه متبسم آن ياران سفرکرده بوده و مي تواند، گام کوچکي در راستاي آشنايي نسل جوان با ايثارگري هاي آن انسان هاي بزرگ تلقی شود.

فتحی، با تاکید بر اینکه حضور گردان‌هاي مهندسي و پشتیبانی جهادسازندگي آذربایجان شرقی در عمليات هاي مختلف، نقطه اميد و اتکاي نيروهاي رزمي به حساب مي آمد، افزود: با توجه به اینکه پاسداشت مقام شامخ شهدا از وظایف تمامی دستگاههای اجرایی و مردم به شمار می رود به همین منظور این یادواره، برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سنگر سازان بی سنگر دوران دفاع مقدس در استان برگزار می شود.

انتهای پیام

captcha