کد خبر: 3712341
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۲

برگزیدگان همایش ملی اقتصاد مقاومتی و مقاوم سازی فرهنگی در خراسان شمالی معرفی شدند

گروه فرهنگی-برگزیدگان همایش ملی اقتصاد مقاومتی و مقاوم‌سازی فرهنگی در سبک زندگی امام سجاد(ع) عصر امروز دوشنبه در آیینی معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، آئین اختتامیه این همایش ملی، با حضور حجت الاسلام حبیب ‌رضا ارزانی، مشاور وزیر و دبیر ستادعالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در بجنورد برگزار و از برگزیدگان بخش مقالات و اینفوگرافی این همایش تقدیرشد.

بر اساس این گزارش در بخش مقالات با محوریت اقتصاد مقاومتی، اثر وجیهه میری و سعید توفیق با عنوان 《تبیین تاریخی مجاهدت های سیاسی علی بن الحسین (ع) در تنگنای تقیه》از اصفهان حائز رتبه نخست شد و مقاله دنیا پورمند با عنوان 《نقش اقتصاد مقاومتی بر توسعه اقتصادی از دیگاه امام سجاد(ع) 》از خراسان رضوی به عنوان رتبه دوم معرفی شد همچنین مقاله حسین حیدرپور و اصغر قدیمی با موضوع 《شیوه های مدیریت اقتصادی صحیفه سجادیه و تأثیر آن در اقتصاد مقاومتی》از خراسان شمالی حائز رتبه سوم شدند.

در بخش مقالات با محوریت مقاوم سازی فرهنگی هم اثر محمد حنیف طاهری با موضوع 《شاخص های تربیت خانواده متعالی از منظر امام سجاد (ع) 》از قم مقام نخست، مقاله جعفر علون آبادی با موضوع《ارزیابی نقش ادعیه های امام سجاد(ع) در بیداری اسلامی و پایداری نهضت عاشور ا》از اصفهان مقام دوم و مقاله های زکیه پرویزی و نسرین خندانی مقدم با موضوع 《کسب معرفت الهی در پرتو ولایت در شرح دعای پنجم صحیفه سجادیه》 از خراسان شمالی و مریم ذکاء با موضوع 《شیوه های تبلیغ امام سجاد(ع) 》از خراسان رضوی به صورت مشترک مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

در بخش اینفوگرافی نیز مریم روحانی مطلق از خراسان رضوی و سحر بازخانه از خراسان شمالی موفق به کسب عنوان برتر شدند.

رونمایی از کتاب مجموعه مقالات همایش ملی 《سبک زندگی امام سجاد(ع) 》

در این همایش از کتاب مجموعه مقالات این همایش رونمایی شد.

کتاب مجموعه مقالات همایش ملی اقتصاد مقاومتی و مقاوم سازی فرهنگی در سبک زندگی امام سجاد(ع) مشتمل بر شش مقاله برتر به صورت کامل، چکیده بیش از 100 مقاله علمی و 40 اثر هنری بخش اینفوگرافی است.

انتهای پیام.

captcha