رفیعی، مسئول غرفه کتابخانه ملی در سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در گفتوگو با خبرنگار ایکنا؛ با اشاره به اینکه این غرفه صرفاً بخش نشر را شامل نمیشود، گفت: موضوع مرمت از موضوعات ویژه در نظر گرفته شده در اینجاست که به صورت حضوری و با حضور کارشناس مرمت نسخ خطی انجام میشود.
وی از فیپا و فهرستنویسی پیش از انتشار به عنوان بخش دیگر این غرفه در نمایشگاه کتاب یاد کرد و افزود: این موضوع توسط ناشران در نمایشگاه کتاب پیگیری میشود و ما پاسخگوی آنها هستیم. نسخ خطی نیز در قالب یک کانتر در این غرفه به نمایش درآمدهاند.
رفیعی اظهار کرد: نسخههای خطی ارزشمندی داریم که در دست مردم هستند و به صورت ابتدایی و رعایت نشده نور و دمای خاص نگهداری میشود. همچنین بخشی نیز به کتب قدیمی و اسناد اختصاص پیدا کرده است که بسیار معتبر هستند مانند سند مشروطیت یا دستخط امیرکبیر که بسیار نایاب است.
وی از فرامین پادشاهانی مانند نادرشاه افشار و شاهان صفوی در قالب اسناد ارائه شده در این غرفه یاد کرد و گفت: نسخ خطی نفیس مثل گلستان و کلیات سعدی و دیوان حافظ و کتب مربوط به علم دانششناسی و کتابداری قدیم نیز در نمایشگاه کتاب ارائه شده است که آثار متنوعی را شامل میشود.
انتهای پیام