صادق متولی، مدیر انتشارات، توزیع و فروش شرکت چاپ و انتشارات سازمان اوقاف و امور خیریه در گفتوگو با خبرگزاری ایکنا؛ با عنوان اینکه حدود 280 کتاب را به چاپ رساندهاند، افزود: به دلیل کمبود فضای غرفه نتوانستهایم همه آثار را به نمایش بگذاریم. هر چند قوانینی گذاشته شده است که باید آثار مربوط به چهار سال اخیر ارائه شود، ولی کتابهایی داریم که تخصصی هستند و مخاطبان خاص خود را دارند و ناچار هستیم آنها را در نمایشگاه ارائه کنیم.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: این غرفه 12 متر است که 180 کتاب را در آن جانمایی کردهایم و بسیار از مخاطبان گلایه دارند که چرا همه آثار ارائه نشده است و آنان قادر به تهیه اثر مورد نظرشان نیستند.
متولی درباره چاپ آثار جدید و قرآن کریم ادامه داد: متاسفانه در سال 97 چاپ جدید نداشتیم، ولی در سال 96، 18 کتاب جدید به سفارش سازمان اوقاف و امور خیریه به چاپ رساندیم. با توجه به اینکه سیاست جدید مدیرعامل شرکت آن است که همان طور که اسوه را به عنوان مرکز امور قرآنی میشناسند، مرکز چاپ و انتشارات اوقاف در تهران نیز باید به یک قطب قرآنی تبدیل شود، شروع به چاپ قرآن کردهایم.
مدیر این انتشارات عنوان کرد: بر اساس این فعالیت، قرآن با ترجمه آیتالله محمد یزدی را به چاپ رساندهایم. همچنین چاپ ترجمه استاد حسین انصاریان از دیگر آثاری است که ارائه کردهایم. درصدد هستیم قرآن را در قطع پالتویی نیز منتشر کنیم و اکنون سه قرآن در این غرفه ارائه شده است.
انتهای پیام