کد خبر: 3712752
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵
از محل موقوفات صورت گرفت؛

اعزام ۹ زیارت اولی در خراسان جنوبی به عتبات عالیات

گروه معارف- معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی گفت: ۹ نفر زیارت اولی در خراسان جنوبی از محل اجرای نیت واقفان به عتبات عالیات مشرف شدند.

اعزام ۹ زیارت اولی در خراسان جنوبی به عتبات عالیات

حجت‌الاسلام اسماعیل مختاری در گفت و گو با ایکنا از خراسان جنوبی گفت: ۹ نفر زیارت اولی در خراسان‌جنوبی از محل اجرای نیت واقفان به عتبات عالیات مشرف شدند.
وی افزود: این زائران 3 روز در نجف، 4 روز در کربلا و 2 روز در کاظمین حضور دارند.
مختاری اظهارکرد: سخنرانی و مداحی در جوار حرم‌های مطهر ائمه اطهار(ع)، حضور در مسجد کوفه، سهله و حنانه و قرائت دعای کمیل و ندبه در خیمه‌گاه حسینی را از برنامه‌های پیش بینی شده برای زائران در این مدت است.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی گفت: طرح ملی زائران حرم حسینی(ع) با هدف اجرای صحیح و امینانه نیات واقفان در موضوعات کمک به زوار عتبات عالیات، زوار فقیر و مستمند با رویکرد شفاف ‌سازی و اطلاع‌رسانی از آثار و برکات وقف اجرایی می‌شود.
وی با بیان اینکه یکی از نیات موقوفات استان که در سامانه جامع به ثبت رسیده اعزام نیازمندان زیارت اولی به عتبات عالیات است، یادآورشد: این طرح برای پنجمین سال متوالی در استان اجرا شد.
انتهای پیام

captcha