کد خبر: 3713561
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۷
موسوی‎نیا خبرداد:

رقابت ۱۹۸ پروژه در مرحله استانی جشنواره جابر بن حیان/6 پروژه به مرحله کشوری راه یافت

گروه فرهنگی ـ معاون آموزش و پرورش لرستان از راهیابی شش اثر به مرحله کشوری جشنواره جابربن حیان خبرداد و گفت: تعداد ۱۹۸ پروژه با همکاری ۵۹۴ دانش‌آموز به مرحله استانی راه یافت که پس‌از ارزیابی‌ شش پروژه برتر به مرحله کشوری راه یافت.

رقابت ۱۹۸ پروژه در مرحله استانی جشنواره جابر بن حیان/6 پروژه به مرحله کشوری راه یافت

به گزارش ایکنا از لرستان، سید احمدعلی موسوی‌نیا، معاون ابتدایی آموزش و پرورش لرستان امروز شنبه، 22 اردیبهشت در جمع خبرنگاران در رابطه‌با هشتمین جشنواره جابربن حیان (پروژه‌های علمی دانش‌آموزی) گفت: مرحله استانی این جشنواره دانش‌آموزی اواخر هفته گذشته با حضور معاونین ابتدایی و سرگروه‌های آموزشی شهرستان‌ها و مناطق لرستان و جمعی‌از روسای ادارات حوزه ستادی در سالن ورزشی آموزشگاه خدیجه کبری ناحیه دو خرم‌آباد برگزار شد.
وی افزود: روش‌های سنتی در جوامع پیشرفته امروزی دیگر پاسخ نمی‌دهد و ضرورت دارد با توجه به اهداف مورد نظر برنامه‌ریزی کرد.
موسوی‌نیا اضافه کرد: به همین منظور در سال‌های اخیر برنامه سند تحول بنیادین با اهداف کاملاً مشخص طراحی شده به‌گونه‌ای که از دوره پیش دبستانی تا پایان دوره متوسطه دوم برای معلم و دانش‌آموز برنامه‌هایی تعیین شده است و آن‌چه مهم است اجرای دقیق این برنامه‌هاست.

جشنواره جابربن حیان؛ یکی‌از مصادیق خروج از روش سنتی

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش لرستان برگزاری جشنواره جابربن حیان را یکی‌از مصادیق خروج از روش سنتی عنوان کرد و گفت: بحث پروژه‌های علمی و جشنواره‌هایی از این دست نوید خوبی برای ما دارد زیرا فضای علمی کشور بایستی به سمت تحقیق و پژوهش و دانشمندپروری سوق داده شود و ارتباط علم و دانش با عمل و مهارت‌آموزی در دستور کار قرار گیرد .
موسوی‌نیا ضمن تقدیر از کارشناس گروه‌های آموزشی استان لرستان در برگزاری مطلوب جشنواره جابربن حیان در مراحل آموزشگاهی، شهرستان و استان در رابطه‌با آمار دانش‌آموزان شرکت‌کننده در جشنواره جابربن حیان، اظهارکرد:
در حال حاضر در استان لرستان ۱۷۴ هزار دانش‌آموز در دوره ابتدایی داریم که از این تعداد تقریباً ۸۰ هزار دانش‌آموز یعنی حدود ۴۶ درصد دانش‌آموزان دوره اول و دوم ابتدایی در ۱۲۰۰ آموزشگاه درگیر این پروژه علمی بوده‌اند که انتظار داریم به روزی برسیم که صد درصد مدارس به‌سمت پروژه‌محوری و تحقیق میدانی روی بیاورند .
وی در خصوص تعداد طرح‌های ارائه شده در مرحله استانی نیز گفت: تعداد ۱۹۸ پروژه در گروه‌هایی سه نفره و با همکاری ۵۹۴ دانش‌آموز از مناطق و شهرستان‌های استان به این مرحله راه یافته‌اند که پس‌از ارزیابی‌های لازم تعداد شش پروژه برتر به مرحله کشوری راه یافته است .

انتهای پیام

captcha