کانون خبرنگاران نبأ ــ آیتالله اسدالله ایمانی(ره) همه وجود خود را هزینه انقلاب کرده و وقف در رسیدگی به امور مردم جامعه بود و خدمات او به عنوان یک میراث ماندگار و جاوید در بین مردم جامعه و خانواده بزرگ جامعه روحانیت باقی و جاودانه است. 
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجتالاسلاموالمسلمین حسین دشتی، امام جمعه موقت بوشهر، ظهر امروز، 22 اردیبهشت در آئین مراسم یادبود عالم مجاهد، مرحوم آیتالله حاج شیخ اسدالله ایمانی، امام جمعه سابق بوشهر که با حضور مسئولان کشوری و لشکری از سوی دفتر نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام جمعه بوشهر در مسجد توحید این شهر برگزار شد، با بیان اینکه انسانیت یک انسان از درجه ویژهای برخوردار است، اظهار داشت: ریاضت و سختیها انسان را به کمال میرساند.
وی افزود: رضوان الهی در زندگی انسانهای عارف و اهل تقوا موجب تعظیم در برابر بزرگداشت خدا میشود و انسانهای عارف به الله در برابر خدا دارای خشیت هستند.
امام جمعه موقت بوشهر به قیام سید و سالار شهیدان در حادثه عظیم کربلا پرداخت و گفت: هدف متعالی امام حسین(ع) ایثار و خودگذشتگی در مسیر رضایت رب سبحان بود و حضرت به این رضوان الهی رضایت داشت.
استاد حوزه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان بوشهر ادامه داد: حقیقت و هدف اصلی زندگی یک عالم عارف به الله با معرفتافزایی و خداشناسی و نور ایمان همراه است.
وی در پایان به تالیفات علمی و مجاهدت این روحانی نستوه در سنگر حوزه علمیه اشاره داشت و خاطرنشان کرد: آیتالله اسدالله ایمانی(ره) همه وجود خود را هزینه انقلاب کرده بود و وقف در رسیدگی به امور مردم جامعه بود و خدمات او به عنوان یک میراث ماندگار و جاوید در بین مردم جامعه و خانواده بزرگ جامعه روحانیت باقی و جاودانه است.
حامد فکوری
انتهای پیام