کد خبر: 3718304
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۲

اتحادیه زنجان میزبان طرح «گسترش چاپ و نشر قرآن»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ اتحادیه قرآنی استان زنجان، طرح گسترش چاپ و نشر قرآن در ماه رمضان را اجرا می‌کند.

محمدعلی عباسی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان زنجان درباره طرح و برنامه‌هایی که در ماه رمضان در حال اجرا است، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا گفت: در استان زنجان، 60 مؤسسه فرهنگی - قرآنی مردم‌نهاد و بیش از 100 خانه قرآن شهری و روستایی در حال فعالیت هستند که با هماهنگی اتحادیه به صورت روزانه محافل جزء‌خوانی و ختم قرآن کریم را برگزار می‌کنند.
وی بیان کرد: به مناسبت ماه رمضان، تعداد 20 مؤسسه با هدف انس هرچه بیشتر عموم و قرآن‌آموزان با قرآن، محافل معنوی قرآن را در مؤسسات با مشارکت اتحادیه برپا می‌کنند.

اجرای طرح گسترش چاپ و نشر قرآن در ماه رمضان
مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان زنجان به یکی از مهمترین برنامه‌های این مرکز در ایام ماه رمضان اشاره کرد و افزود: اتحادیه با همکاری مجمع خیرین قرآنی استان با هدف ترویج فرهنگ قرآنی، طرح «گسترش چاپ و نشر قرآن کریم» را اجرا  می‌کند.
عباسی اظهار کرد: با توجه به اینکه بسیاری از جلسات از داشتن کتاب قرآن محروم بودند، به دنبال اجرای این طرح، تعداد 500 جلد قرآن به سفارش خیرین چاپ و در میان جلسات قرآن خانگی، مساجد، مؤسسات و خانه‌های قرآنی توزیع شد که امیدواریم این روند با همکاری خیرین ادامه داشته باشد.
انتهای پیام

خبرنگار:
سمیه عیادی
captcha