کد خبر: 3719027
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۴

تقدیر از برگزیدگان جشنواره ملی پوستر«ناجیانمان»

گروه هنر ــ دبیرخانه جشنواره ملی پوستر«ناجیانمان» اسامی هنرمندان برگزیده این مسابقه را معرفی و از آنها تقدیر کرد.

گروه هنر ــ دبیرخانه جشنواره ملی پوستر«ناجیانمان» اسامی هنرمندان برگزیده این مسابقه را معرفی و از آنها تقدیر کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی پوستر«ناجیانمان»،هیئت داوران این جشنواره متشکل از مجید عباسی، کورش پارسانژاد، سیدحسن موسی‌زاده،محمد اردلانی و اصلان اصلانی اسامی هنرمندان برگزیده این جشنواره را به شرح زیر معرفی کردند:

رتبه اول؛ محمدجواد گودرزی(لوح و مدال افتخار و تندیس جشنواره ملی پوستر «ناجیانمان» و مبلغ 6 میلیون تومان)

رتبه دوم؛ داریوش وارث(لوح و مدال افتخار و تندیس جشنواره ملی پوستر «ناجیانمان» و مبلغ 4 میلیون تومان)

رتبه سوم؛ الهام زارعی(لوح و مدال افتخار و تندیس جشنواره ملی پوستر ناجیانمان و مبلغ 2 میلیون تومان)

همچنین هنرمندان شایسته تقدیر این جشنواره نیز به تشخیص هیئت داوران به شرح زیر معرفی شدند:

حسین اسفندی، علی مدیری، سمانه سادات رفائی و پویا سرابی

بنا به رأی نیروی انتظامی، میلاد کرمی؛ دیگر هنرمند طراح پوستر نیز شایسته تقدیر شناخته شد و از او  با اهدای جایزه ویژه ناجا، لوح و مدال افتخار، تندیس و مبلغ  یک میلیون تومان تقدیر شد.

براساس این گزارش جشنواره ملی پوستر «ناجیانمان» به همت گروه هنری ایرسا و با حمایت سازمان نشر معارف و تجارب انتظامی و دفاع مقدس برگزار شد و ریاست آن را نیز سردار هادی شیرزاد؛ رئیس پلیس بین الملل به عهده داشت.

یادآور می‌شود، هدف از برگزاری این جشنواره پاسداشت نیروهای جان برکف نیروی انتظامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ناجا به ویژه نیروهای سلحشوری مرزبانی است که طی مراسمی در تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران از برگزیدگان آن تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

 

captcha