کد خبر: 3719542
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۳

قیام ۱۵ خرداد؛ روز انعقاد نطفه اولیه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران

گروه سیاسی - امام جمعه ماکو گفت: قیام ۱۵ خرداد انعقاد نطفه اولیه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است و این روز را باید سند واقعی جنایات رژیم طاغوت پهلوی دانست.

قیام ۱۵ خرداد؛ روز انعقاد نطفه اولیه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت الاسلام والمسلمین ایوب رنجبری امام جمعه ماکو در بخشی از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ماکو بیان کرد:  اجازه نخواهیم داد تا خواسته دشمن که تزریق ناامیدی به مردم و جامعه ایرانی است، تحقق یابد.

وی استقلال، عزت ملی و رشد اخلاقیات را از شعارها و آرمانهای بنیادی انقلاب دانست و بر لزوم ترویج نظام جهادی در جامعه تاکید کرد.

خطیب نماز جمعه ماکو با تاکید بر اینکه کشورمان در سایه شهدا و خون شهدا به پیشرفت و ترقی و قله های رفیع نزدیک می شود، خاطرنشان کرد: عدم درک صحیح مسائل و مشکلات جامعه در جهت مدیریت و حل آن یک معضل بوده که باید توجه جدی بر این بحث صورت گیرد. 

حجت الاسلام والمسلمین رنجبری ادامه داد: مشکلات امروز جوانان تنها فیلتر تلگرام نیست بلکه عوامل زیادی وجود دارد که باید به آن پرداخته شود و نباید این موضوعات به حاشیه کشیده شود.

وی بر لزوم تکرار اهداف و آرمانهای انقلاب در بنیه نظام تاکید کرد و گفت: تحقق تمدن اسلامی در سایه مرور و تکرار آرمانهای انقلاب اسلامی نمود و تحقق خواهد یافت.

انتهای پیام

captcha