مهنا بابایی مقدم، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شفت در گفت وگو با ایکنا از گیلان، از برپایی نمایشگاه قرآنی همزمان با ماه مبارک رمضام در مجتمع فرهنگی و هنری شفت خبر داد و اظهار کرد: این نمایشگاه متشکل از 150 جلد قرآن کریم، کتب دینی و مذهبی، ادعیه، نرم افزار و آثار قرآنی است و تا پایان ماه مبارک رمضان برای بازدید علاقمندان دایر می باشد.
وی برپایی نمایشگاه قرآنی را یکی از مهمترین برنامه های ماه مبارک رمضان دانست وگفت: این نمایشگاه از ساعت 8 صبح الی 18 عصر در محل مجتمع فرهنگی و هنری شفت پذیرای بازدیدکنندگان است.

بابایی، با بیان اینکه قرآن مجموعه قوانین حاکم بر هستی بوده و موضوع آن برای تکامل انسان لازم است، گفت: این کتاب آینه تمام نمای سنت های آفرینش است و به قدری عمیق می باشد که کسی نمی تواند به عمق مفاهیم آن دست پیدا کند.
رئیس ارشاد اسلامی شفت، برگزاری نمایشگاه قرآنی را یک رویداد فرهنگی بزرگ دانست و خاطرنشان کرد: برپایی چنین نمایشگاه هایی در تشویق و ترغیب مردم به فرهنگ قرآنی بسیار موثر است.
این مسئول فرهنگی، ترویج فرهنگ قرآنی، ارتقای فکری جوانان با استفاده از مفاهیم قرآنی، بیانگری عظمت قرآن به نسل جوان و حول محور قرآن زندگی کردن را از جمله اهداف برگزاری نمایشگاه مذکور دانست.
وی یادآور شد: امیداست که با برگزاری این نمایشگاه ها فرصت مناسبی برای بهره مندی همگان به ویژه نوجوانان و جوانان از معارف این کتاب آسمانی ایجاد شود.
انتهای پیام