کد خبر: 3721114
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۹

رئیس جدید دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

گروه فرهنگی ـ طی حکمی از سوی محمد حسین امید- رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، دکتر امین موسایی بعنوان رئیس جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.

رئیس جدید دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی کهگیلویه و بویراحمد، متن حکم به شرح زیر است؛
نظر به تعهد و تجارب اجرایی جنابعالی به موجب این حکم به سمت سرپرست واحد استانی کهگیلویه و بویراحمد منصوب می‌شوید، انتظار دارد برای تحقق اهداف کلان دانشگاه در جهت آموزش‌های مهارتی نهایت سعی و تلاش خود را به کار گرفته و اهتمام ویژه ای در انجام موارد ذیل داشته باشید؛
برنامه ریزی و تلاش برای کیفیت بخشی به فعالیت‌های مهارت محور مراکز آموزش علمی کاربردی استان، نظارت بر حسن اجرای برنامه‌های مراکز و ارزیابی مستمر فعالیت‌های آنها در چارچوب سیاست‌های ابلاغی و ارائه برنامه‌های تحول گرا و مهارت افزا و ظرفیت سازی برای گسترش آموزش‌های عالی مهارتی، فنی و پودمانی مورد نیاز منطقه امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و حفظ بیت المال و اعمال سیاست‌های مؤثر صرفه جویی در هزینه‌‎ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و در ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه موفق و مؤید باشید.
عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه یاسوج، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی دانشگاه یاسوج، معاون پژوهشی و فناوری دانشکده مهندسی از جمله سوابق دکتر موسایی هستند.
دکتر موسایی که پیش از این استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج بود، جایگزین دکتر عباس ظریفی شده است.
موسایی ۳۵ ساله و دارای مدرک تحصیلی دکتری مهندسی مکانیک از دانشگاه فنی مونیخ کشور آلمان است و همچنین رتبه دوم دهمین جشنواره جوان خوارزمی کشور را طی سال ۸۵ در کارنامه خود دارد.
زمان و مکان دقیق تودیع و معارفه روسای سابق و جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کهگیلویه و بویراحمد هنوز مشخص نیست.
انتهای پیام

captcha