کد خبر: 3721281
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰
آیت‌الله میرعمادی تأکید کرد:

فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای زکات

گروه اجتماعی ـ نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر لزوم ساماندهی جمع‌آوری و توزیع زکات، اظهارکرد: تمام فعالیت‌های مربوط به جمع‌آوری و توزیع زکات زیر نظر شورای زکات باشد.

جمع‌آوری زکات نیازمند ساماندهی است

به گزارش ایکنا از لرستان، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد امروز شنبه، ۱۹خرداد در جلسه شورای زکات استان لرستان، اظهارکرد: هدف اصلی شورای زکات اجرای حکم خداوند است کمااینکه این جلسه در راستای ساماندهی، جمع‌آوری و توزیع زکات جنبه کاربردی دارد.
وی مسئله زکات را از مسائل مهم شرعی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برشمرد و با بیان این‌که از نظر شرعی زکات حکمی از احکام شرعی است، یکی‌از وظایف مسئولان در حکومت اسلامی را اجرای حکم الهی برشمرد و گفت: در قرآن آمده است که مسئول مؤمن در نظام اسلامی چهار وظیفه برپا داشتن نماز، ادا و احیای زکات، دعوت به ارزش‌های معنوی و هشدار نسبت به هنجارشکنی‌ها و مبارزه با ناهنجاری‌ها را برعهده دارد.
آیت‌الله میرعمادی به نقش حیاتی زکات در جامعه اشاره و با ذکر این مطلب که از نظر اقتصادی زکات مایه برکت است، اضافه کرد: مبلغ ۱۰ میلیارد زکات در استان جمع‌آوری می‌شود لذا شورای زکات با برنامه‌ریزی می‌تواند منشا آثار ارزشمندی باشد.

فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای زکات

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بر بسترسازی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای زکات تاکید کرد و افزود: پذیرفته نیست که مسئول جمع‌آوری زکات در محل جمع‌آوری زکات سایبانی نداشته باشد این در حالی است که برای بسترسازی جمع‌آوری زکات در فصل برداشت محصول چهار کمیته زیر نظر شورای زکات تشکیل شد.
امام‌‌ جمعه خرم‌آباد ادامه داد: شورای زکات شهرستان‌ها فعال شود این در حالی‌است که در فرهنگ‌سازی پرداخت زکات، صداوسیما، تبلیغات اسلامی، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف و امور خیریه نقش دارند.
وی بر لزوم برنامه‌ریزی برای احیا و ترویج زکات برای تمام روستاها تاکید کرد و افزود: برنامه راهبردی برای زکات تهیه شده است و ابلاغ مجدد این برنامه مؤثر است این در حالی‌است که زکات در استان هزینه می‌شود.
آیت‌الله میرعمادی به گلایه مودیان زکات از مسئله معادل‌سازی اشاره و با بیان این‌که معادل‌سازی در برخی استان‌ها داده می‌شود، به حمایت مالی و خدماتی جهاد کشاورزی از مودیان زکات اشاره کرد و افزود: ما در شورای زکات دنبال آمارسازی نیستیم بلکه به‌دنبال اجرای حکم خدا هستیم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: در روز عید فطر از مؤسسات خیریه گرفته تا بهزیستی با یک کیسه و صندوق به جمع‌آوری زکات می‌پردازند این در حالی‌است که مسئولیت جمع‌آوری زکات برعهده کمیته امداد است.
وی تصریح کرد: در شورای زکات کمیته نظارت تشکیل شده که مسئولیت آن برعهده استانداری استان است لذا می‌طلبد در روستاهایی که زکات بهتر و بیشتر پرداخت می‌شود، تخصیص فعالیت‌های عمرانی آن روستا بیشتر شود.

انتهای پیام

captcha