کد خبر: 3723083
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶

سازمان فرهنگی و هنری شهرداری یاسوج تأسیس می‌شود

گروه فرهنگی ـ رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یاسوج گفت: با پیگیری‌های انجام شده سازمان فرهنگی و هنری شهرداری یاسوج تاسیس می‌شود.

سازمان فرهنگی و هنری شهرداری یاسوج تاسیس می‌شود

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از تسنیم، علی اکبری‌تبار، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یاسوج روز گذشته، 26 خردادماه اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغه‌های مجموعه مدیریت شهری یاسوج در دور پنجم بحث مسائل فرهنگی بوده که در این زمینه برنامه‌های مهمی از جمله تاسیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در دور چهارم نیز عضو شورای شهر بودم، عنوان کرد: در این دوره کارهای بزرگی از جمله آغاز عملیات اجرایی خیابان 45 متری به طول 5 کیلومتر حدفاصل بنسجان تا پل سوم بشار، اتصال شهرک جوشکاران به پل مختار و... بعد از سال‌ها بلاتکلیفی انجام شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یاسوج از افزایش 25 درصدی گل‌کاری سطح شهر یاسوج خبر داد و افزود: طبق استاندارد سرانه زباله هر نفر 700 گرم بوده و باید روزانه 40 تن زباله در سطح شهر یاسوج جمع‌آوری شود در حالی که هم‌اکنون این میزان به روزانه بیش از 200 تن رسیده است.
اکبری‌تبار با بیان اینکه ماهیانه بین 600 تا 700 میلیون تومان در حوزه پسماند هزینه می‌شود، ابراز کرد: فعالیت کمیسیون فرهنگی شورای شهر یاسوج نسبت به فعالیت این کمیسیون در 4 دور گذشته قابل مقایسه نیست.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه اتصال شهرک جوشکاران به پل مختار بعد از 50 سال بلاتکلیفی، بیان کرد: همچنین پروژه احداث بزرگترین خیابان شهر یاسوج به طول 5 کیلومتر بعد از 30 سال بلاتکلیفی تعیین تکلیف شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یاسوج با بیان اینکه طرح موضوع اقلیت و اکثریت اعضای شورای شهر نباید بهانه‌ای برای فرار از عماکردها باشد، تصریح کرد: همکاران طرح و ایده‌های خود برای توسعه فرهنگ شهرنشینی و عمران شهری ارائه کنند مگر امکان دارد گروه اکثریت چشم و دهان اقلیت را ببندند.
اکبری‌تبار یاسوج را دومین شهر مهاجرپذیر کشور دانست و یادآور شد: انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌های اجرایی برای ساختن پایتخت طبیعت تعامل و همکاری داشته باشند زیرا شهرداری به تنهایی مسئول نیست بلکه سایر حوزه‌ها از جمله بهداشت در این زمینه باید پاسخگو باشد.
انتهای پیام

captcha