کد خبر: 3725836
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶

سردار کارگر‌ به دیدار جانباز لرستانی رفت

گروه جهاد و حماسه ــ رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بابیان اینکه روحیه همسر شهید زنده، بسیار ستودنی است گفت: نیاز است کتابی از فداکاری و صبر همسر «شهید زنده» لرستانی نوشته و به زبان‌های مختلف ترجمه شود تا دنیا بفهمد.

سردار کارگر‌ به دیدار جانباز لرستانی رفت

 به گزارش ایکنا، به نقل از بنیاد حفظ ارزش‌های دفاع مقدس، سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با شهید زنده لرستانی سید‌ نور‌خدا موسوی و خانواده وی دیدار کرد.

سردار بهمن کارگر در این دیدار ضمن تقدیر از سال‌ها پرستاری همسر شهید زنده لرستانی اظهار کرد: پایبندی زنان به زندگی بیشتر است و باید کتابی در مورد زندگی این شهید و فداکاری و صبر همسرش نوشته و به زبان‌های مختلف ترجمه شود تا دنیا بفهمد.

وی با بیان اینکه باید ایستادگی همسر شهید نور خدا را به شیوه‌های مختلف مطرح کرد افزود: به دنبال سبک زندگی هستیم و یکی از کارهای سبک زندگی این است که یک زن چگونه پای همسرش ایستاده است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس عنوان کرد: روحیه همسر شهید زنده بسیار ستودنی است، شهید زنده سید نور خدا موسوی متعلق به همه مردم و از افتخارات کشور است.

وی بیان کرد: دنیا فانی و کوچک است و تنها ارزش‌هاست که ماندگار می‌ماند، شهدا رفته‌اند و بهترین جایگاه را دارند و ما باید به حال خود گریه کنیم.

سید نور خدا موسوی یکی از جانبازان سرافراز نظام مقدس جمهوری اسلامی است که 17 اسفند سال 87 در درگیری با گروهک تروریستی معاند عبدالمالک ریگی از ناحیه سر مجروح شد و اکنون 10 سال است که با صد درصد جانبازی در کما به سر می‌برد.

 

انتهای پیام

captcha