به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، بابک سلحشور، مدیرکل پزشکی قانونی استان در نشست خبری اظهار کرد: خوشبختانه از سال گذشته با افتتاح مرکز تشخیص و آزمایشگاهی در استان دیگر کمتر نمونه ها به خراسان رضوی ارسال می شود و در نهایت طی چهارماه آینده دیگر نمونه ها به مشهر ارسال نمی شود.
وی با اشاره به افزایش تصادفات در محورهای استان،گفت: در رشد فوتی جاده ای رتبه اول کشوری و در شاخص تعداد فوتی به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت در کشور رتبه چهارم را داریم.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان شمالی تعداد مصدوم های ناشی از تصادفات را در سال گذشته چهار هزار و 403 نفر عنوان کرد و افزود: از این نظر نیز پنج درصد رشد داشته ایم.
سلحشور اظهار داشت: در دو ماه سال جاری نیز 35 نفر در جاده های این استان فوت کرده اند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 15 درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه این استان در شاخص خودکشی رتبه 21 کشوری را دارد گفت: اقدام و مشکوک به خودکشی نیز در سال 96 در مقایسه با سال گذشته 20 درصد کاهش یافته است.
سلحشور اظهار داشت: رتبه 21 خودکشی به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت محاسبه شده است.
وی افزود: در خصوص فوتی های ناشی از مسمومیت مواد مخدر نیز که به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت سنجیده می شود، خراسان شمالی رتبه 10 کشوری را دارد.