کد خبر: 3726333
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹
امام جمعه نیمروز:

قوه قضائیه مظهر عدالت و پناهگاه ملت باشد

کانون خبرنگاران نبأ ــ قوه قضائیه باید مظهر عدالت و پناهگاه ملت باشد؛ مردم هنگامی که با تخلفی برخورد می‌کنند باید آسوده‌خاطر باشند و با اطمینان کامل به قوه قضائیه مراجعه و حق خودشان را به آسانی مطالبه کنند.

قوه قضائیه مظهر عدالت و پناهگاه ملت باشد

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد راشکی، امام جمعه نیمروز، هشتم تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، گفت: قوه قضائیه باید مظهر عدالت و پناهگاه ملت باشد؛ مردم هنگامی که با تخلفی برخورد می‌کنند باید آسوده‌خاطر باشند و با اطمینان کامل به قوه قضائیه مراجعه و حق خودشان را به آسانی مطالبه کنند.
وی مبارزه با مفسدان اقتصادی و برهم‌زنندگان نظم بازار را از وظایف قوه قضائیه برشمرد و عنوان کرد: با توجه به وجود مفاسد و جرائم در برخی ارگان‌ها و ادارات، مسئولان مربوطه باید عوامل جرم را شناسایی کنند و قوه قضائیه نیز با تمام قدرت باید با این افراد برخورد کند.
حجت‌الاسلام راشکی ضمن تأکید بر امنیت فضای کسب و کار، گفت: برخورد با برهم‌زنندگان نظم بازار یک تقاضای عمومی است، مردم انتظار دارند که با این افراد برخورد شود.
امام جمعه نیمروز با اشاره به روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مصادف با 14 تیرماه، بیان کرد: از اقدام و تلاش شهرداری‌ها در گسترش فضای سبز و آبادانی شهر و آماده کردن فضای مناسب برای استراحت و تفریح مردم مثل پارک و نظافت معابر و خیابان‌های شهر و روشنایی و گسترش کوچه‌ها و خیابان‌ها با کمک شوراهای اسلامی شهر و روستا، تشکر می‌کنیم.
وی در قبال زحمات شهرداری‌ها از مردم به‌عنوان صاحبان اصلی خدمات ارائه شده خواست تا در امر نگهداری روشنایی معابر و وسایل پارک‌ها دقت کنند چراکه این خدمات برای همه مردم بوده و جهت رفاه تمامی شهروندان ایجاد شده است پس مردم وظیفه سنگینی در قبال نگهداری وضعیت شهر دارند.
امام جمعه شهرستان نیمروز در پایان سخنان خود به پیامدهای شوم قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و گفت: هر یک میلیارد دلار کالای قاچاق، یکصد هزار فرصت شغلی را در کشور از بین می‌برد و تمامی دستگاه‌هایی که به نحوی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز دخیل هستند باید با جدیت با این پدیده خطرناک برخورد کنند.
وی شرکت در فعالیت‌های غیرقانونی و قاچاق کالا حتی برای کارگران را حرام خواند و گفت: حتی اشخاصی که در جابجایی این کالاها سهیم هستند این کارشان حرام است و نباید انجام دهند. باید همه دست به دست هم دهیم و با قاچاق کالا و ارز مبارزه کنیم؛ ما باید این موارد را جزء تکالیف شرعی خود بدانیم و همه دستگاه‌های مرتبط تلاش کنند تا با جلوگیری از قاچاق کالا، انگیزه‌ها در مردم و بازاریان افزایش یابد.
حسین قدس‌نیا
انتهای پیام

captcha