کد خبر: 3726735
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶

راه‌یابی 137 اثر به مرحله نهایی جشنواره «نگارگری رضوی»

گروه هنر ــ از میان 443 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره ملی «نگارگری رضوی»، 137 اثر توانستند جواز حضور در مرحله نهایی این رویداد را به دست آورند.

راه‌یابی 137 اثر به مرحله نهایی جشنواره «نگارگری رضوی»

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام‌رضا(ع)، ناصر مقدم؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: ۴۴۳ اثر به دبیرخانه استان به عنوان برگزارکننده پانزدهمین جشنواره ملی «نگارگری رضوی» رسیده بود که داوران به صورت ویدیو‌پروجکشن مورد داوری قرار دادند و از این میان ۱۳۷ اثر توانستند به مرحله بعد راه یابند.

ناصر مقدم افزود: در این جلسه داوری که با حضور اساتید این رشته متشکل از شریفی، تجویدی، عباسی و ثابتی برگزار شد رضایت داوران از آثار منتخب دلگرم کننده بود.

وی با اشاره به اینکه ۳۴۹ بانوی هنرمند در این دوره شرکت داشته‌اند، گفت: مشارکت چشمگیر بانوان هنرمند در این دوره از جشنواره  نشان می‌دهد که علاقه‌مندی بانوان به مشارکت در هنرهای ظریف ایرانی بیشتر است و امیدواریم در پایان داوری‌ها نسبت برندگان زن و مرد هم راضی‌کننده باشد.

مقدم در پایان گفت: از میان آثار رسیده ۱۹۳ اثر تذهیب، ۱۳۹ اثر گل و مرغ و ۱۱۱اثر نیز مربوط به نگارگری مذهبی است.

انتهای پیام

captcha