کد خبر: 3726854
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۹

سفر خیرخواهانه پزشکان فوق تخصص به بیرجند/ 150 بیمار در انتظار عمل جراحی

گروه جامعه ــ بیست و دومین سفر خیرخواهانه گروه فوق تخصصی مناطق محروم کشور سه‌شنبه عازم خراسان جنوبی می‌شوند تا بیش از 150 بیمار در انتظار عمل جراحی را درمان کنند.

به گزارش ایکنا؛ بیست و دومین سفر خیرخواهانه گروه فوق تخصصی مناطق محروم کشور به مقصد استان خراسان جنوبی تحت سرپرستی پرفسور عبدالجلیل کلانتر هرمزی سه‌شنبه به شهر بیرجند انجام می‌شود.

ویزیت و درمان رایگان دردهای اسکلتی، عضلانی، مفاصل و ستون فقرات اقدامی است که این گروه پزشکان خییر از روز سه‌شنبه 12 تیر ماه تا روز شنبه 16 تیر ماه در بیمارستان فوق تخصصی رازی شهرستان بیرجند انجام می‌دهند.

لازم به ذکر است که تعداد زیادی از بیماران نیازمند عمل جراحی طی روزهای گذشته از طریق اینترنت برای درمان ثبت‌نام کرده و اقدامات اولیه از جمله پذیرش و بستری شدن آنها در بیمارستان انجام شده است و در صورتی که مشکلی از نظر آزمایش‌های قبل از عمل و اقدامات بیمارستانی وجود نداشته باشد 150 تا 160 نفر از بیماران عمل خواهند‌شد.

همچنین تعداد دیگری از بیماران نیز طی این مدت ویزیت و در صورت نیاز عمل خواهندشد.

سفر خیرخواهانه پزشکان فوق تخصص به بیرجند/ 150 بیمار در انتظار عمل جراحی

انتهای خبر

captcha