کد خبر: 3728285
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۷
امام جمعه زهک تأکید کرد:

ضرورت برنامه‌ریزی برای سیستان به‌کما رفته

کانون خبرنگاران نبأ ــ امام جمعه زهک گفت: متأسفانه برخی مدیران ما هم ضعیفند و هم فاقد تفکر انقلابی و جهادی، در بحث مدیریت توانمندی و صلابت در مورد استاندار، حرکت خاصی احساس نمی‌کنیم و این قطعأ به ما ضربه خواهد زد؛ سؤال بنده از استاندار این است که در رابطه با سیستانی که در حالت کماء به‌سر می‌برد چه برنامه‌ای دارید؟

ضرورت برنامه‌ریزی برای سیستان به‌کما رفته

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین خدری در خطبه‌های نماز جمعه دیروز، ۱۵  تیر زهک ضمن توصیه به رعایت تقوا با یادآوری و تسلیت سالروز شهادت رئیس مذهب امام جعفر صادق(ع) بر تبعیت از سیره و روش زندگی آن امام امام توصیه کرد و گفت:
بنده اهل حزب و حزب بازی نیستم، اما به عنوان یک طلبه ملزم به مطالبه‌گری هستم، مسیر ما واضح و روشن هست هر جا مدیر و مسئولی خوب حرکت کند حمایت و بیان می‌کنیم که این حرکت درست است یا غلط.
وی در ادامه افزود: مواضعی که رئیس‌جمهور محترم اخیراً داشت، همان مواضعی بود که انتظار همه فرزندان این انقلاب اسلامی هست، اگر وی ۵ سال قبل این مواضع را در پیش می‌گرفت و سراغ برجام نمی‌رفت شاید این حال و روز امروز مملکت ما نبود، اگر آن روز رئیس‌جمهور بیان می‌کردند که اگر قرار باشد نفت ما فروش نرود، تنگه هرمز برای کسی دیگری أمن نخواهد بود، امروز آمریکا جرئت و جسارت نمی‌کرد تا اینجا پیش برود، مثال آمریکا، مَثَل حیوان درنده‌ای است که اگر عقب‌نشینی کنید آن حیوان به شما حمله‌ور می‌شود.
وی به ناتوانایی و ناکارآمدی بعضی مدیران دارای پست‌های حساس و کلیدی اشاره کرد و گفت: متأسفانه مدیران ما هم ضعیفند و هم فاقد تفکر انقلابی و جهادی هستند، قطعأ باید رئیس‌جمهور چاره‌ای بیندیشد، در هفته گذشته در جلسه‌ای که با ائمه جمعه استاندار محترم داشتند، باید بیان داشت که استاندار بسیار آدم موقر، متدین و مؤمن و محترم هستند، اما در بحث مدیریت توانمندی و صلابت در مورد استاندار، حرکت خاصی احساس نمی‌کنیم و این قطعأ به ما ضربه خواهد زد.

امام جمعه زهک گفت: چرا باید در نظام اسلامی گذاشت که دچار بحران شویم و بعدأ دنبال چاره باشیم؟ سوال بنده از استاندار این است، که در رابطه با سیستانی که در حالت کماء به‌سر می‌برد چه برنامه‌ای دارید؟ این از وضعیت هوا که هوا ندارد؛ مرز که وضعیتش معلوم است به جای اینکه برای ما فرصت باشد، به یک تهدید تبدیل شده است، وضعیت آب، وضعیت گرد و غبار و محیط زیست، وضعیت صنعت که در همه اینها دچار مشکل هستیم، سیستان را به حالت کماء برده، لذا برنامه شما چیست؟ استاندار راهکار امیدوار کننده و درستی ارائه نکردند، چرا باید مدیران ما بگذارند که دچار مشکل شویم مثل خرمشهر که بعداً دشمنان این نظام سوء استفاده کنند وقتی می‌توانیم بحث آب شرب مردم را حل کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین خدری در پایان افزود: بنده دو سال قبل در بحث آب شرب تذکر دادم و گفتم دچار مشکل می‌شویم به غیر از زابل و زاهدان و روستاها و بقیه شهرها از چاه نیمه دوم اگر شما برداشت آب را منتقل نکنید به چاه نیمه سه بحث بو و طعم آب؛ مردم را دچار مشکل می‌کند؛ دو ماه یا سه ماه دیگر اگر ما دچار مشکل شدیم مدیران ارشد استان چه راهکاری انجام می‌دهند؟

حسین قدس‌نیا

انتهای پیام

captcha