کد خبر: 3734203
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳

آغاز ثبت‌ نام سفر به مشهد مقدس از سوی مؤسسه خادم‌الرضا(ع)

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ ثبت نام دور دوم سفر به مشهد مقدس ویژه قرآن‌آموزان از سوی مؤسسه خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل برگزار شد.

حجت‌الاسلام حسن صیادی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن وعترت خادم‌الرضا(ع) کوثر زابل در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: ثبت نام دوره دوم سفر به مشهد مقدس از سوی این مرکز مردمی آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه اولویت ثبت‌نام در این سفر معنوی با قرآن‌آموزان مؤسسه است، عنوان کرد: این سفر طی بازه زمانی 5 تا 10 ذی‌احجه انجام می‌شود تا فیض حضور در روز عرفه در جوار بارگاه نورانی ثامن‌الحجج(ع) نصیب این زوار شود.
صیادی با اشاره به اینکه هزینه این سفر ۱۵۰ هزار تومان، است، بیان کرد: این ثبت‌ نام با ظرفیت محدود انجام می‌شود و علاقه‌مندان تا 10 مردادماه فرصت دارند تا در این سفر زیارتی ثبت‌ نام کنند.
یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ‌۰۵۴۳۲۲۲۳۰۴۴ تماس بگیرند. همچنین این مؤسسه در زابل، روبرو فردوسی ۴۰ قرار دارد.
انتهای پیام

captcha