کد خبر: 3734422
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷

تنها روزنامه قرآنی ایران واگذار می‌شود؟

کانون خبرنگاران نبأ ــ تنها روزنامه قرآنی کشور به دلیل مشکلات مالی که منجر به درماندگی و استیصال این رسانه شده و حتی چند ماهی است قادر به پرداخت حقوق کارکنان خود نیست، آگهی اجاره و یا واگذاری منتشر کرد.

تنها روزنامه قرآنی ایران واگذار می‌شود؟

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روزنامه قرآنی اعتدال؛ تنها روزنامه قرآنی ایران موسوم به اعتدال به دلیل مشکلات مالی که منجر به درماندگی و استیصال این روزنامه شده و به مدت چند ماه حتی قادر به پرداخت حقوق کارکنان خود نیست، این روزنامه را در مرز تعطیلی قرار داده است.
در همین راستا، مدیریت روزنامه اعتدال در عین حال که عذر چند تن از کارکنان خود را خواسته و تعدیل صورت داده،  برای جذب حامی مالی، اجاره دادن روزنامه و یا واگذاری آن پس از 15 سال انتشار بی‌وقفه آگهی منتشر کرده است.

تنها روزنامه قرآنی ایران واگذار می‌شود؟

به نظر می‌رسد، گرانی کاغذ در روزهای اخیر، عدم استقبال مردم از تهیه نسخه کاغذی روزنامه‌ها روی دکه و در عوض گرایش رو به تزاید آن‌ها به استفاده از نرم‌افزارهای اطلاع‌رسان و شبکه‌های اجتماعی، از جمله دلایل وضعیت بحرانی مطبوعات در ماه‌های اخیر باشد.

مسعودباریکان
انتهای پیام

captcha