
به گزارش ایکنا از خراسانجنوبی، 20 فروردین ماه امسال بود که خبر به شهادت رسیدن جوانی برومند از خراسانجنوبی که برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) به سوریه رفت، منتشر شد.
شهید مرتضی بصیریپور، اولین شهید مدافع حرم خراسانجنوبی است که ولایی بودن یکی از ویژگیهای بارز او بود. او خانواده و فرزند سه سالهاش را به خدا سپرد و برای دفاع از حرم بانوی صبر به سوریه رفت و عروجی عاشقانه داشت.
با همسر این شهید بزرگوار هم کلام شدم. او دردی در قلبش داشت اما صبور و محکم برای پرورش فرزندش بر طبق معیارهایی که همسر شهیدش به آنان علاقه داشت، ایستاده است.
او پنج سال بیشتر با همسرش زندگی نکرده است. شاید برای هر دختری که در ابتدای راه زندگی مشترک است سخت باشد که از همسرش که پناه زندگیاش است بگذرد اما هنوز هم زنان جوانی هستند که در اوج جوانی باورها و اعتقادات خود را بر شادیهای زودگذر دنیوی ترجیح میدهند.
فهمیه احسانفر، همسر شهید مرتضی بصیریپور در گفتوگو با ایکنا گفت: اواخر سال 90 از طریق یکی از آشنایان با یکدیگر آشنا شدیم و ازدواج کردیم.
وی مهمترین ملاک را در انتخاب همسر، ایمان، اخلاق و خانواده دانست و افزود: عروسی سادهای برگزار کرده و تجملات را وارد زندگی نکردیم.
همسر شهید بصیریپور با بیان اینکه حاصل این ازدواج یک پسر به نام طاها است که سه ساله است، تصریح کرد: زمانی که بزرگ شد از شجاعت و مردانگی پدر برای فرزندم میگویم تا او نیز در این راه قدم بردارد.
احسانفر با بیان اینکه امیدوارم فرزندم به گونهای پرورش یابد که راه پدرش را ادامه دهد، تصریح کرد: تبعیت از ولایت فقیه، دستگیری از مردم، احترام به پدر و مادر و خانواده از ویژگیهای بارز اخلاقی همسرم بود.
وی با بیان اینکه مرتضی بسیار ولایی بود، افزود: ولایی بودن از معیارهای اصلی در تربیت فرزندم است و امیدوارم طاها نیز ولایی باشد.
همسر شهید بصیریپور بیان کرد: همسرم علاقه زیادی برای رفتن به سوریه و مقابله با استکبار داشت که بعد از سه بار ثبتنام توفیق حضور یافت.

اگر نگذاری بروم باید جوابگوی حضرت زینب(س) باشی
احسانفر با اشاره به اینکه به همسرم بسیار وابسته بودم اما به خاطر هدفش جدایی از او را تحمل کردم، افزود: همسرم به من گفت که اگر نگذاری به سوریه بروم باید جوابگوی حضرت زینب(س) باشی.
وی با بیان اینکه خدا را شکر میکنم که مانع رفتن همسرم نشدم، تصریح کرد: امروز که افتخارآفرینی مرتضی و تأثیری که او روی زندگی بسیاری از افراد گذاشت را میبینم، خوشحالم که این راه را انتخاب کرد.
وقتی خواستهاش را از جامعه پرسیدم، گفت: خانواده شهدا خواسته شخصی ندارند و فقط از جامعه میخواهند که رهرو راه شهدا باشند.
همسر شهید بصیریپور خاطرنشان کرد: از مردم میخواهم که کاری نکنند که شرمنده شهدا شوند چرا که شهدا با ایمان قلبی این راه را انتخاب کردند.

شهید مرتضی بصیریپور، از نیروهای سپاه انصارالرضا(ع) خراسانجنوبی، اولین شهید مدافع حرم خراسانجنوبی است که در روز دوشنبه 20 فروردین ماه امسال توسط نیروهای تروریستی صهیونیستی در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
زهرا حمیدی
انتهای پیام