کد خبر: 3735602
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۴
علیقلی بیان کرد:

اجرای برنامه پنج ساله برای تربیت 10 هزار مربی نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ـ مدیر مؤسسه احیای فرهنگ نهج‌البلاغه از دغدغه توسعه فرهنگ اخ‌القرآن و اخت‌القرآن در سطح جامعه گفت و اظهار کرد: در نظر داریم تا برنامه پنج ساله‌ برای تربیت 10 هزار مربی نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه را اجرایی کنیم.

محمدمهدی علیقلی، مدیر مؤسسه احیای فرهنگ نهج‌البلاغه در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: این مؤسسه از سال 1378 فعالیتش را در حوزه احیای فرهنگ نهج‌البلاغه و خطب، نامه‌ها و کلمات قصار امام علی(ع) و در کنار آن احیای فرهنگ اخت‌القرآن(صحیفه‌ سجادیه) و کلام گوهربار حضرت امام سجاد(ع) آغاز کرده است.
وی ادامه داد: تا به حال با همکاری محققانی که در مجموعه فعالیت می‌کنند، بیش از 40 هزار مقاله، کتاب و پایان‌نامه درباره امیرالمؤمنین(ع) شناسایی کرده‌ایم و بیش از دو هزار کتاب درخصوص صحیفه سجادیه شناسایی کرده‌ایم.
علیقلی بیان کرد: از دیگر فعالیت‌ها مؤسسه می‌توان به کتابخانه تخصصی در این دو حوزه اشاره کرد که این کتاب‌خانه دربردارنده تعداد زیادی آثار و کتبی است که در این حوزه‌ها نگارش شده‌اند که بسیاری از طلاب و دانشجویان جهت نگارش پایان‌نامه در آنجا حضور می‌یابند.
وی با اشاره به اینکه نهج‌البلاغه را به صورت درسنامه و درسی استخراج  کرده‌ایم، اظهار کرد: در حال حاضر شاید یک جوان، نوجوان و دانشجو با کتاب نهج‌البلاغه نتواند ارتباط برقرار کند و وقت بگذارد آن را بخواند، و به همین دلیل ما کاربردی‌ترین خطبه‌های نهج‌البلاغه را در 32 درس و دو جلد تهیه کردیم.
مدیر مؤسسه بین‌المللی احیای فرهنگ نهج‌البلاغه اضافه کرد: همچنین کاربردی‌ترین نامه‌ها و حکمت‌ها را نیز هر کدام در 32 درس و دو جلد تهیه و گردآوری کرده‌ایم . به عبارت دیگر تمام نهج‌البلاغه را در 96 درس تنظیم کرد‌ه‌ایم که در مراکز فرهنگی از این کتاب به خوبی استقبال می‌شود.
وی با اشاره به اینکه صحیفه سجادیه را با عنوان درسنامه در دو جلد و هر کدام 16 درس تهیه و تنظیم کرده‌ایم، بیان کرد: از دیگر فعالیت‌ها برپایی دوره‌های تربیت مدرس نهج‌البلاغه است و آن هم به دلیل کمی مربی تخصصی آشنا به نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در نظر گرفته شده است که از این طریق بتوانیم مربیان متخصصی را تربیت کنیم که تاکنون بیش از دو هزار مربی نهج‌البلاغه تربیت کرده‌ایم.
علیقلی تصریح کرد: همچنین دوره‌ای را در دانشگاه علوم اسلامی رضوی با همکاری آستان قدس رضوی، 180 نفر از طلاب و دانشجویان را در 40 جلسه دوره تربیت مربی نهج‌البلاغه با حضور اساتید تهران، قم و مشهد برپا کردیم که دوره با استقبال برپا شد ضمن اینکه در اصفهان و شیراز نیز این دوره را برپا کردیم و هر مرکز فرهنگی هم تمایل داشته باشد می‌توانیم این دوره‌ها را برگزار کنیم.
وی افزود: امید داریم تا در برنامه پنج ساله بتوانیم حداقل 10 هزار مربی نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه تربیت کنیم و بتوانیم این فرهنگ را گسترش دهیم.
یادآور می‌شود، مؤسسه احیای فرهنگ نهج‌البلاغه در رویروی دانشگاه تهران، بین خیابان ابوریحان و خیابان فلسطین، بن‌بست مهارت، خانه هنر قرار دارد.
انتهای پیام

captcha