کد خبر: 3736019
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۶

جمع‌آوری ۱۲۰۰۰ بطری آب معدنی برای مردم سیستان و بلوچستان در خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی - معاون داوطلبان جمعیت هلال احمرخراسان‌شمالی ازجمع آوری ۱۲ هزار بطری آب معدنی در طرح کمپین «نذرآب» در استان برای ارسال به سیستان و بلوچستان خبر داد.

جمع آوری12000 بطری آب معدنی برای مردم سیستان و بلوچستان درخراسان‌شمالی

محمد رحمتی، معاون داوطلبان جمعیت هلال احمراستان در گفت وگو با ایکنا ازخراسان‌شمالی اظهارکرد: با توجه به وقوع خشکسالی در استان‌های جنوبی و شرقی کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان کمپین «نذر آب» توسط جمعیت هلال احمر راه اندازی شده است.
وی با اشاره به جمع آوری 12 هزار بطری آب معدنی و 25 میلیون ریال کمک نقدی در استان،افزود: جمع آوری کمک‌های مردمی همچنان ادامه دارد.
رحمتی با بیان اینکه تا هفته آینده 18 هزار بطری آب معدنی به سیستان و بلوچستان اعزام می‌شود، گفت: با توجه به اینکه مردم این مناطق در بخش دارویی و تانکر نگهداری آب نیز با مشکل مواجه هستند از خیرین و نیکوکاران می خواهیم در این زمینه نیز ورود کنند.
وی عنوان کرد: مردم و خیرین می‌توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 66666 همه بانک‌های عامل واریز کنند تا بتوانیم به محرومان استان های جنوبی کشور به ویژه سیستان و بلوچستان کمک کنیم.
رحمتی خاطرنشان کرد: پایگاه‌های جمع آوری کمک های مردمی و دستگاه‌های پوز در مراکز و معابر پرتردد شهرها، مساجد و میعادگاه های نماز جمعه با همکاری و هماهنگی با ائمه جماعت و جمعه مستقر شده‌اند بنابراین مردم می‌توانند کمک های خود را تحویل دهند.

captcha