کد خبر: 3736912
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶

«بشارت ۱۴۵۲»؛ نوید رسیدن به میلیون‌ها حافظ قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ تهیه‌کننده ویژه‌برنامه طرح ملی حفظ قرآن کریم، «بشارت ۱۴۵۲» را نوید رسیدن به حافظان میلیونی در جامعه تا پایان سال برشمرد.

«بشارت ۱۴۵۲»؛ نوید رسیدن به میلیون‌ها حافظ در جامعه

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، پرویز امیری، تهیه کننده «بشارت 1452» شبکه قرآن و معارف سیما در تشریح جزئیات این برنامه گفت: طرح ملی حفظ قرآن کریم که هرساله به همت شبکه قرآن و معارف سیما برگزار می‌شود، امسال نیز با محوریت حفظ ملی جزء 30 قرآن کریم درحال برگزاری است که این ویژه‌برنامه نیز در راستای این طرح همه روزه از ساعت 18 الی 20 به صورت زنده به روی آنتن شبکه قرآن می‌رود.
وی بیان کرد: این برنامه با بخش‌های متنوع و جذابی از جمله کارشناسی قرائت، حفظ، مفاهیم و ترجمه آیات جزء سی با حضور اساتید، ارتباط با شبکه‌های استانی و مراکز برگزارکننده طرح، ارائه نکات آموزشی، گفت‌وگو با نخبگان، هنرمندان، ورزشکاران و چهره‌های شاخص قرآنی در بخش معرفی الگوهای موفق اجتماعی، مسابقه حضوری حفظ و مفاهیم جزء 30 با حضور قرآن‌آموزان مؤسسات قرآنی، مسابقه پیامکی و... تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.
امیری افزود: بارگذاری عکس و کلیپ‌های مرتبط با قرائت، حفظ و نشر مفاهیم جزء سی قرآن کریم در پیام‌رسان سروش به نشانی qtvirib و انتشار این تصاویر با نام و مشخصات خود افراد در راستای ایجاد اقبال عمومی مخاطبان نیز از دیگر بخش‌هایی است که برای مخاطبان این طرح قرآنی در نظر گرفته شده است.
تهیه‌کننده برنامه بشارت 1452 با اشاره به اهداف این برنامه عنوان کرد: در حالی که خوشبختانه شاهد استقبال عمومی بسیار خوبی از طرح بشارت در میان عموم مردم هستیم، اما تمامی آیتم‌ها در راستای جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به یادگیری مباحث قرآنی و ترویج فرهنگ انس با قرآن در جامعه، ضبط، تولید و پخش می‌شود که امیدواریم به اهداف و چشم‌اندازهای تعیین شده دست یابیم.
وی با دعوت از عموم مردم قرآنی برای حضور در این طرح، یادآور شد: مخاطبان می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی مانند پیام‌رسان سروش به نشانی qtvirib و پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه qurantv.ir به پویش ملی حفظ قرآن کریم «بشارت ۱۴۵۲» بپیوندند.
یادآور می‌شود، محور طرح بزرگ قرآنی «بشارت 1452» حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم است که در سه فصل تابستان(از سوره ناس تا سوره زلزال)، پاییز(از سوره بینه تا سوره طارق) و زمستان(از سوره بروج تا سوره نبأ) به آن پرداخته می‌شود.

انتهای پیام

captcha