کد خبر: 3737352
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۴

لزوم تسهیل در شرایط ازدواج جوانان توسط خانواده‌ها

گروه سیاسی-امام جمعه موقت بجنوردگفت: با توجه به افزایش سن ازدواج خانواده‌ها باید شرایط ازدواج آسان جوانان را فراهم کنند.

لزوم تسهیل در شرایط ازدواج جوانان توسط خانواده‌ها

به گزارش ایکنا ازخراسان‌شمالی، حجت الاسلام رحیم مهدوی پور، امام جمعه موقت بجنورد در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه با اشاره به فرارسیدن سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا(س) اظهارکرد: بخشی از مشکلات پیش روی جوانان، سنت‌های غلط و چشم و هم چشمی‌ها است.

وی ادامه داد: باید خانوادها شرایط ازدواج جوانان را تسهیل کنند تا آنان کمترین دغدغه را برای ازدواج داشته باشند.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، خاطرنشان کرد: دشمن تلاش می کند تا از وضعیت اقتصادی کشور به نفع خود بهره برداری کند در حالی که باید این آرزوی خودرا به گور می‌برند.

وی با بیان اینکه دشمن برای رسیدن به اهداف خود از هر حربه ای استفاده می کند، یادآورشد: مردم آگاه و بابصیرت ایران هرگز به دشمنان اجازه سوء استفاده از شرایط اقتصادی برای دستیابی به اهداف شوم خود نمی‌دهد.

وی با تاکید بر لزوم حفظ وحدت و انسجام از سوی مردم، عنوان کرد: دولت نیز با کمک مردم برای حل مشکلات اقتصادی تلاش می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضا با قانون شکنان قاطعانه و مقتدرانه برخورد کرده و باردیگر همه با هم بینی دشمنان اسلام را به خاک می‌مالیم.

وی با اشاره به سالروز مقاومت اسلامی،گفت: حزب الله لبنان یکی از خبیث ترین دشمنان را شکست داده ودر دنیا نشان داد جز ارتش پروردگار همه ارتش‌ها شکست پذیر هستند.

 

captcha