
به گزارش خبرنگار
ایکنا؛ نشست خبری کنفرانس بینالمللی جامعه و محیط زیست امروز یکشنبه ۴ شهریورماه در تالار امیرکبیر معاونت فرهنگی دانشگاه تهران با حضور مجید سرسنگی، معاون فرهنگی این دانشگاه برگزار شد. وی در این نشست با بیان اینکه دانشگاه تهران بحث بینالمللی شدن را به عنوان یک رویکرد جدی دنبال میکند، اظهار کرد: در چند سال گذشته به طور عمقی در این حوزه گامهای اساسی برداشته است. منظور ما از بینالمللی شدن تنها حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه نیست بلکه باید همه شروط یک دانشگاه بینالمللی را داشته باشیم.
سرسنگی افزود: برگزاری برنامههای بینالمللی از اهمیت خاصی برخوردار است و در موضوعات فرهنگی، ورزش در حوزه بینالمللی پیگیریهایی را داشتهایم و تاکنون چند تیم ورزشی از دانشگاه تهران توانستهاند به مسابقات بینالمللی اعزام شوند و تا پایان شهریور نیز یکی از تیمهای ورزشی ما به مسابقات آسیایی اعزام میشود.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران با اشاره به برنامه ریزیهایی انجام شده در سال تحصیلی جدید برای برگزاری مسابقات ورزشی بینالمللی در دانشگاه تهران، ادامه داد: تاکنون ۴ هزار نفر از ۱۱۵ کشور دنیا برای شرکت در کنفرانس محیط زیست و جامعه ثبتنام کردند. این تعداد نشان میدهد که جامعه بینالمللی به دانشگاه تهران اعتماد دارد و کشور ما را کشوری میدانند که میتواند میزبان این برنامهها باشد.
سرسنگی یادآور شد: برگزاری مدرسه تابستانی یکی از شاخصترین برنامههای آموزش عالی کشور در سطح بینالمللی است که میتوانیم دیپلماسی علمی را گسترش دهیم. امروزه بحث سیاست و سیاست ورزی در دنیا و ارتباط کشورها از شکل سنتی خود خارج شده و دیپلماسی فرهنگ، هنر و علمی جایگزین ارتباطات شده است و در دستور کار کشورها و دستگاههای دیپلماسی قرار گرفته بسیاری از کشورها نیز از این ظرفیتها استفاده میکنند چرا که به نظر میرسد این دیپلماسی پایدارتر است. متاسفانه ما از این نوع دیپلماسی مدرن کمتر استفاده میکنیم به خصوص دیپلماسی علمی که استفاده درستی از آن نداشتهایم.
سرسنگی گفت: دانشگاههای ما و اساتیدمان مورد قبول جوانان و دانشگاههای دنیا هستند، اما نتوانستیم از این ظرفیت برای یک دیپلماسی هدفمند استفاده کنیم بنابراین باید برای حل مشکلات از ارتباطات علمی در دنیا استفاده کرده و آن را گسترش دهیم. گسترش ارتباطات بینالمللی فقط گسترش علمی نیست بلکه میتواند فرهنگ را نیز انتقال دهد.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: مدرسه تابستانی با برگزاری کارگاههای مختلف فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و به موضوع مهم محیط زیست میپردازد و امیدواریم از مهر ماه امسال برای سال آینده بتوانیم اقدامات را آغاز کنیم و دانشجویان بیشتری را به ایران بیاوریم.
یادآور میشود، پذیرش مقاله کنفرانس بینالمللی جامعه و محیطزیست از ۲۰ تیر تا ۲۵ مرداد ماه بوده که نتایج داوری این مقالات ۵ شهریور اعلام میشود و ارائهدهندگان مقالات از ۶ تا ۱۰ شهریور فرصت ثبتنام در کنفرانس را خواهند داشت.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس icse.ut.ac.ir مراجعه کنند.
گفتنی است، کنفرانس بینالمللی جامعه و محیطزیست در ۳۷ محور تحت عناوین منابع طبیعی، رویکرد میان رشتهای و مسائل، بحرانها و راهکارها با حضور دانشجویان و محققان جوان نزدیک به ۱۰۰ کشور جهان، ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ در دانشگاه تهران برگزار میشود.
انتهای پیام